Τελευταία Νέα

26/4/15

32η Aγωνιστική Super League : Λεβαδειακός - Ατρόμητος 2-1

Τον έστειλε… αδιάβαστο!
Ο Λεβαδειακός με δυο γρήγορα γκολ στο πρώτο ημίχρονο νίκησε 2-1 τον τραγικό Ατρόμητο και δύσκολα θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό.
Ματς ζωής ή θανάτου για τον Λεβαδειακό την Κυριακή, αφού έψαχνε το τρίποντο με σκοπό να αυξήσει τις ελπίδες για παραμονή στην Superleague.
Οι Βοιωτοί παρουσιάστηκαν διαβασμένοι και με δυο γρήγορα γκολ έδειξαν ποιος είναι το αφεντικό στην αναμέτρηση. Από την άλλη πλευρά οι παίκτες του Ατρόμητοι δεν είχαν καθαρό μυαλό και προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως με σέντρες.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Στέφανο Ναπολεόνι μείωσε σε 2-1, όμως ήταν ήδη αργά.

Η ταυτότητα του αγώνα


Γήπεδο: Λιβαδειάς
Διαιτητής: Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Φραγκιαδάκης (Δωδ/νησου)
 Συνθέσεις:
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Μάντζιος): Τσιντώτας, Στάθης, Τόμας, Κώτσιος, Μιλιάζες, Πίντερ (Μαχαίρας 46'), Πελέ, Μπουσταμάντε (Τριποτσέρης 67'), Πουλίδο, Μάντζιος, Γιακουμάκης. 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κατσουράνης, Κούρος, Αγκουαζί, Πίτου (Μπρίτο 76'), Ουμπίδες, Ναπολεόνι, Γεωργίου (Μαρσελίνιο 46'), Παπάζογλου (Καράσκο 62').

Γκολ: Μάντζιος (πέναλτι 3'), Πελέ (σουτ 15') -- Ναπολεόνι (σουτ 92')
Κάρτες: Φυτανίδης (κίτρινη 6'), Παπάζογλου (κίτρινη 17'), Μιλιάζες (κίτρινη 18'(, Πίτου (κίτρινη 22'), Κώτσιος (κίτρινη 27'), Στάθης (κίτρινη 40').
Εύκολα ο Λεβαδειακός.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και με έξυπνη τακτική κατάφεραν να πάρουν γρήγορο προβάδισμα έναντι του Ατρόμητου, ο οποίος είχε κατέβει με ένα περίεργο σύστημα από τον Νίκο Νιόπλια. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Φυτναίδης έκανε πέναλτι πάνω στον Μάντζιο και ο δεύτερος από τα 11 βήματα άνοιξε το σκορ.
Στο 15' ήρθε και δεύτερο γκολ για τον Λεβαδειακό, όταν ο Πελέ έπιασε καταπληκτικό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή με τον Γκορμπούνοφ να μην μπορεί να κάνει τίποτα.
Το ημίχρονο έκλεισε με τον Ατρόμητο σταδιακά να ισορροπεί το παιχνίδι και να χάνει δυο καλές στιγμές με τον Ναπολεόνι, όμως οι γηπεδούχοι ήταν φανερό πως όποτε ήθελαν μπορούσαν να γίνουν απειλητικοί.
Προσπάθησε με λάθος τρόπο.
Το δεύτερο μέρος είχε ελάχιστες φάσεις και οι περισσότερες ήταν για τον Λεβαδειακό. Δυο φορές ο Μάντζιος, μία ο Πουλίδο (μεγάλη ευκαιρία) και άλλη μία φορά ο Ναπολεόνι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.
Τελικά ο Ναπολεόνι, ο μοναδικός που έδειχνε να έχει διάθεση, πέτυχε γκολ για τον Ατρόμητο στο 92ο λεπτό και μείωσε σε 2-1, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου