Τελευταία Νέα

26/4/15

32η Aγωνιστική Super League : Αστέρας Τρίπολης - Πανθρακικός 2-1

Είναι στο χέρι του!
Ο Αστέρας Τρίπολης πανηγύρισε τη νίκη με 2-1 απέναντι στον Πανθρακικό χάρη στα γκολ των Μπαράλες και Ρόλε, ενώ απλά μείωσε ο Τζάνης για την ομάδα της Κομοτηνής. Πήρε βαθμό για τα πλέι οφ ο Αστέρας.
Τον τίτλο του φαβορί δικαιολόγησε ο Αστέρας Τρίπολης απέναντι σε έναν αντίπαλο που καιγόταν για βαθμούς, επικρατώντας 2-1 του Πανθρακικού στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για την 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.
Οι γηπεδούχοι πήραν αυτό που ήθελαν και μάλιστα έχουν αυτή την στιγμή ένα βαθμό για τα πλέι οφ, όπου θα κυνηγήσουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα για ένα πιο ευνοϊκό ευρωπαϊκό εισιτήριο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο συνήθης ύποπτος, Μπαράλες, άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 68', φτάνοντας τα 17 γκολ, ενώ πέντε λεπτά μετά ο Ρόλε έκανε το 2-0, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του Στάικου Βεργέτη.
Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν με τον Τζάνη στο 82', αλλά αυτό δεν έφτανε, με αποτέλεσμα να μείνουν στους 37 βαθμούς και κινδυνεύουν για τα καλά αναφορικά με τη μάχη της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία.


Η ταυτότητα του αγώνα


Γήπεδο: Γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"
Διαιτητής: Δημήτρης Στυλιαράς
Βοηθοί: Αλέξανδρος Γρέβενης, Χρήστος Ακρίβος
 Συνθέσεις:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βεργέτης): Κοζίτσκι, Λούι, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Τσοκάνης, Κουρμπέλης (58' Φερνάντες), Ιγκλέσιας, Μάσα (77' Παντελιάδης), Ρόλε, Μπαντιμπανγκά, Μπαράλες
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ρόκα): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου (70' Κάσες), Μελίσσης, Ποτουρίδης, Ηλιάδης, Ρομέου, Μπαϊκαρά, Ντιγκινί (67' Σερφά), Χρήστου, Ιγκόρ, Χασομέρης (65' Τζάνης).
Γκολ: 68' Μπαράλες, 73' Ρόλε, 82' Τζάνης
Κάρτες: 15' Ποτουρίδης, 23' Ρομέου, 93' Κοζίτσκι, 95' Μπαντιμπανγκά/ 
Κόκκινη: 91' Ποτουρίδης
Ανασκόπηση αγώνα:
Ο Πανθρακικός μπήκε καλύτερα στον αγώνα και αν δεν ήταν ο Σανκαρέ να διώξει πάνω στην γραμμή το σουτ του Ίγκορ, ίσως να ήταν μπροστά στο σκορ μόλις από το έκτο λεπτό. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν "στροφές" στην συνέχεια, έδειξαν καλύτερο πρόσωπο και πήραν τα ηνία της αναμέτρησης. Είχαν κάποιες καλές φάσεις με τον Μπαντιμπανγκά, τον Κουρμπέλη, τον Μάσα και τον Μπαράλες, αλλά δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, την ώρα που η ομάδα της Κομοτηνής είχε οπισθοχωρήσει. Το σκορ δεν άνοιξε στο πρώτο μέρος και όλα ήταν ανοιχτά για την επανάληψη.
Στο δεύτερο μέρος, ο Αστέρας συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, ήταν σαφώς πιο απειλητικός και η υπεροχή του μετουσιώθηκε σε γκολ στο 68' με υπέροχη κεφαλιά του Μπαράλες, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 68', φτάνοντας τα 17 γκολ. Από 'κει και πέρα, στο 73' ήταν η σειρά του Ρόλε με σουτ να κάνει το 2-0 και να τελειώσει ουσιαστικά το ματς, με τον Πανθρακικό να δείχνει ανάσα ζωής στο 82' με τον Τζάνη, όμως δεν έφτανε για να αλλάξει άρδην τα εις βάρος του δεδομένα και να πάρει κάτι παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου