Τελευταία Νέα

20/5/15

Πανελευσινιακός-Πανιώνιος 1-3 (ΦΙΛΙΚΟ).

Τριάρα για Πανιώνιο
Στην Ελευσίνα βρέθηκε την Τετάρτη (20/5) η αποστολή του Πανιωνίου, όπου έδωσε φιλικό με τον Πανελευσιανιακό, που γιόρταζε την άνοδο στη Football League. Νίκη με 3-1 για την ομάδα της Νέας Σμύρνης.
Ο Πανιώνιος ήταν ο προσκεκλημένος του Πανελευσινιακού στη φιέστα της Τετάρτης (20/5) για την άνοδο στη Football League. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης νίκησε με 3-1 στο φιλικό που έγινε στην Ελευσίνα. Το σκορ άνοιξε στο 44' ο Ρισβάνης, ο Μπακασέτας στο 75' έκανε το 2-0 και ο Μασούρας το 3-0. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Κουσκουνά.
Συνθέσεις:
Πανελευσινιακός: Πουρής , Τσιγκρός, Κωνσταντινίδης, Παπαπαναγιώτου, Νικολάου, Ριζογιάννης, Δουκάκης, Μάρης, Κουσκουνάς, Μακρίδης, Τοπίδης. Έπαιξαν και οι: Μεχμέτογλου, Μπουσινάκης, Έβερετ, Κουμπαρούλης, Ευθυμιάδης, Πασαλίδης, Στουρνάρας, Νικολάκης, Στεργιάκης, Τσακιλτσίδης.
Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Τασουλής, Γιάννου, Βλάχος, Ιμπαγάσα, Σιωπής, Ρισβάνης, Χατζησαϊας, Καθάριος, Μουζακίτης, Γκέζος. Στο δεύτερο έπαιξαν οι: Καλογεράκης Κολοβός, Μασούρας, Χολέβας,Μπολάλης, Ρόππας, Γκίνης, Μπούζας, Μπακασέτας,Π.Γκέζος, Κολοβός, Φούντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου