Τελευταία Νέα

27/5/15

3η αγωνιστική των play-off της Superleague : Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 0-0

Αστέρας, Ατρόμητος, Ναπολεόνι, Ιγκλέσιας, Σανκαρέ, Μπαντιμπανγκά

Χωρίς νίκη έπειτα από τρεις αγωνιστικές στα play off Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης, που έμειναν στο 0-0 στο Περιστέρι. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και τις ευκαιρίες, αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν σε εξαιρετική μέρα τον τερματοφύλακα Θεοδωρόπουλο, που κράτησε το μηδέν με τις αποκρούσεις του.

Το γκολ έλειψε από τον Ατρόμητο στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Περιστεριώτες ήταν καλύτεροι από τους Αρκάδες, σπατάλησαν ένα σωρό ευκαιρίες, αλλά η μπάλα δεν κατέστη εφικτό να μπει στα δίχτυα. Σε αυτό συνετέλεσε ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων Κώστας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος όρθωσε το ανάστημά του και κράτησε το μηδέν στην άμυνα.
Τόσο ο Ατρόμητος όσο και ο Αστέρας έμειναν χωρίς βαθμό στα play off ύστερα από τρεις αγωνιστικές. Το αποτέλεσμα θα πρέπει να αφήνει περισσότερο ικανοποιημένη την ομάδα της Τρίπολης, η οποία ήταν καταπονημένη, ''χτυπήθηκε'' από τραυματισμούς, αλλά τσίμπησε το βαθμό.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Γήπεδο: Δημ. στ. Περιστερίου
Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Κάλφογλου (Θεσπρωτίας), Φαντόπουλος (Πειραιά)
4ος: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)
 Συνθέσεις:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Κατσουράνης, Μπάλλας (64' Αγκουαζί), Πίτου Γκαρσία (76' Καράσκο), Καραμάνος (63' Μαρσελίνιο), Ουμπίδες, Ναπολεόνι
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σ. Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Γκοϊάν, Τσοκάνης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Ρόλε, Μάσα (71' τρ. Μουνάφο), Μπαντιμπανγκά (46' Πάρα, 75' λ. τρ. Ζησόπουλος), Μπαράλες
Κάρτες: Φυτανίδης (78', 90'+4') - Τσοκάνης (12'), Κουρμπέλης (45'+1'), Σανκαρέ (49'), Μπαράλες (56'), Γκοϊάν (62')
Κόκκινη: Φυτανίδης (90'+4').

Ανασκόπηση αγώνα:

Καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος, που είχε αρκετές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Η πρώτη καλή στιγμή στο 15' για τους γηπεδούχους. Μετά από πολλές πάσες σε μικρό χώρο, ο Μπάλλας σούταρε άουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά αστόχησε. Στο 29' ο Ναπολεόνι έδωσε δεξιά στον Καραμάνο, αυτός με τη σειρά του βρήκε τον Πίτου Γκαρσία από την άλλη πλευρά, αλλά το πλασέ του Αργεντίνου απέκρουσε ο Θεοδωρόπουλος.
Στο 32' ο Ναπολεόνι σούταρε με δύναμη έξω από την περιοχή, αλλά ο γκολκίπερ των Αρκάδων δήλωσε και πάλι παρών, κρατώντας απαραβίαστη την εστία του. Οι Αρκάδες απείλησαν στο 36', όταν το δυνατό σουτ του Ρόλε εξουδετέρωσε ο Γκορμπούνοφ, αλλά και στο 43', με την εντυπωσιακή κεφαλιά του Μπαράλες που πέρασε άστοχα εκτός εστίας. Τελευταία αξιοσημείωτη στιγμή του πρώτου μέρους εκείνη του 44'. Ο Ρόλε εκτέλεσε φάουλ με το αριστερό, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Γκορμπούνοφ.
Το δεύτερο μισό δεν είχε τις ίδιες καλές στιγμές του πρώτου 45λέπτου. Αρκετές οι καθυστερήσεις λόγω καρτών και τραυματισμών. Στο 52' η κεφαλιά του νεοεισελθόντα Πάρα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γκορμπούνοφ, ενώ στο 66' έπειτα από σοβαρό λάθος των παικτών του Αστέρα στην άμυνα, ο ο Ναπολεόνι μπήκε στη φάση, σούταρε δυνατά, αλλά ο Θεοδωρόπουλος και πάλι σε ετοιμότητα, έσωσε ξανά την ομάδα του.
Στο 84' ο Ατρόμητος έφτασε μια... ανάσα από το 1-0. Ο Μαρσελίνιο σούταρε με το αριστερό μέσα από την περιοχή, ο Καράσκο δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι και η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Θεοδωρόπουλου. Ο Ναπολεόνι στο 87' ταλαιπώρησε την άμυνα του Αστέρα, μπήκε στην περιοχή μετά τις ντρίμπλες στον Τσοκάνη, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου