Τελευταία Νέα

27/5/15

Παναιτωλικός : Ανακοίνωσε τον Ντάνι Μπεχαράνο!

Μπεχαράνο
Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την απόκτηση του 21άχρονου μέσου Ντάνι Μπεχαράνο ο οποίος θα βρεθεί στο Copa America.
'Oxι έναν, αλλά δυο Μπεχαράνο θα έχει από τη νέα σεζόν η ομάδα του Παναιτωλικού. Ο.. νέος, Ντάνι, ανακοινώθηκε την Τετάρτη για τα επόμενα τρία χρόνια!
Τόσο ο Ντιέγκο όσο και ο Ντάνι είναι από την Βολιβία που θα πάρει μέρος κανονικά στο Copa America τον Ιούνιο.
Ο Ντάνι Μπρίαν Μπεχαράνο Γιάνες είναι 21 ετών και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα της χώρας του, Βολιβίας, Οριέντε Πετρολέρο. Από το 2011, έχει τρία γκολ σε 102 συμμετοχές με τη Βολιβιανή ομάδα.
Είναι διεθνής με τη "Βέρντε", μάλιστα τέθηκε αντιμέτωπος και με την Εθνική Ελλάδας το περυσινό καλοκαίρι, στο φιλικό προετοιμασίας, στις ΗΠΑ, ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Είναι, επίσης, στην αποστολή της εθνικής Βολιβίας για το Κόπα Αμέρικα, που ξεκινά σε λιγότερο από ένα μήνα στα γήπεδα της Χιλής. Άλλη μία έξυπνη κίνηση από την ομάδα του Αγρινίου, πριν ξεκινήσει η μεγαλύτερη διοργάνωση της Νοτίου Αμερικής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Ολοκληρώθηκε η συμφωνία απόκτησης του διεθνή Βολιβιανού ποδοσφαιριστή Ντάνι Μπεχαράνο, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.
Ο 21χρονος διεθνής μέσος αγωνίζονταν στην Oriente Petrolero και θα έρθει στο Αγρίνιο μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στο Copa America".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου