Τελευταία Νέα

29/6/15

ΚΑΕ Ολυμπιακός : Ανακοίνωσε τον Κώστα Σλούκα η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ!

inner
Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ότι ο Κώστας Σλούκας υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης για τα επόμενα τρία χρόνια.
Παίκτης της Φενέρμπαχτσε είναι και επίσημα ο Κώστας Σλούκας. Η ομάδα του Ομπράντοβιτς ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς γκαρντ για τα επόμενα τρία χρόνια κι ενώ ως γνωστόν θα αμείβεται με 1 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο του συμβολαίου του. 

Ο 25χρονος γκαρντ εδώ και μέρες είχε αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και να αποχωρήσει απ' τον Ολυμπιακό και τελικώς σήμερα... τέλειωσε οριστικά το deal. 

Σε 29 αγώνες φέτος στην Ευρωλίγκα, ο Σλούκας κατέγραψε σε σχεδόν 18' , 6.7 πόντους κατά μέσο όρο, 1.9 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ, κερδίζοντας (πολύ) καλύτερο συμβόλαιο σε σχέση με το προηγούμενο κι ενώ πήρε δεσμεύσεις απ' τον Ζοτς πως ο χρόνος συμμετοχής του θα 'ναι πρωταγωνιστικός. 
Σήμερα (29/6), λοιπόν, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ενημέρωσε ότι ήλθε σε συμφωνία με τον διεθνή γκαρντ για τα επόμενα τρία χρόνια.
Η ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ:
"Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ απέκτησε τον πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, Κώστα Σλούκα, με συμβόλαιο τριών ετών. Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ είναι γεννημένος το 1990 και πλέον θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Φενέρ. Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ καλωσορίζει τον Κώστα Σλούκα και του εύχεται κάθε επιτυχία, νίκες και τίτλους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου