Τελευταία Νέα

26/7/15

ΑΕΛ Καλλονής : Ανακοίνωσε τον Εμιλιάνο Ελλακόπουλος!

Ποδοσφαιριστής της Καλλονής είναι ο 23χρονος Αργεντίνος μέσος ελληνικής καταγωγής, Εμιλιάνο Ναουέλ Ελλακόπουλος, ως δανεικός από την Τίγκρε.
Ο Εμιλιάνο Ναουέλ Ελλακόπουλος θα αγωνίζεται την προσεχή σεζόν στην Καλλονή, στην οποία υπέγραψε ως δανεικός από την Τίγκρες. Ο 23χρονος μέσος είναι Αργεντίνος, αλλά ελληνικής καταγωγής, με τον παππού του να έχει μεταναστεύσει σε νεαρή ηλικία από την Κρήτη στο Σάντα Φε.
Ο Εμιλιάνο Ελλακόπουλος υπέγραψε το συμβόλαιό του με τις "σαρδέλες" και μετέβη στην Ιταλία, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας της Καλλονής. Μάλιστα, αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της ομάδας με την Παλέρμο, την Κυριακή το απόγευμα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ΑΕΛ Καλλονής:
"Ο Εμιλιάνο Ναχουέλ Ελλακόπουλος (Emiliano Ellacopulos) είναι η νέα προσθήκη στο ρόστερ της Καλλονής μας! Ο 23χρονος Αργεντίνος ελληνικής καταγωγής ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας μας και υπέγραψε δανεικός από την Τίγκρε.
Ο Ελλακόπουλος γεννήθηκε στις 14 Ιανουαρίου του 1992 και αγωνίζεται ως ακραίος μέσος. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία της Ατλέτικο Τίγκρε και μεταπήδησε στην πρώτη ομάδα αγωνιζόμενος για πέντε χρόνια με την φανέλα της. Τη φετινή περίοδο πήγε δανεικός στη Ουνιόν Σάντα Φε (Union Santa Fe).
Το νέο μεταγραφικό μας απόκτημα έχει ενσωματωθεί με την αποστολή της Καλλονής στην Ιταλία, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό κόντρα στην Παλέρμο σήμερα το απόγευμα.Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου