Τελευταία Νέα

2/7/15

Ανακοίνωσε τους Γκιόργκι Λορία, Φάνη Τζανδάρη, και Νικολάς Μαρτίνες, στην Έβερτον ο Νταβίντ Ενέν!

Τρεις και… συνεχίζει ο Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Γκιόργκι Λορία, του διεθνή Γεωργιανού γκολκίπερ,  του Φάνη Τζανδάρη που πέρσι αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ αλλα και του Νικολάς Μαρτίνες που τον τελευταίο 1,5 χρόνο αγωνίστηκε με την φανέλα του Παναιτωλικού.Μετά από μια σεζόν ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, ο Νταβίντ Ενέν πλέον ανήκει εξ ολοκλήρου στην Έβερτον.
 To απόγευμα της Πέμπτης (2/7) έκρυβε μεταγραφικές ανακοινώσεις για τον Ολυμπιακό, με τους "ερυθρόλευκους" να προχωρούν στην επισημοποίηση της συνεργασίας τους με τον Γκιόργκι Λορία ,Φάνη Τζανδάρη, και Νίκο Μαρτίνες.
Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις την περασμένη σεζόν με την φανέλα του Ολυμπιακού, όντας ο άνθρωπος που δημιουργούσε με μεγαλύτερη συνέπεια από κάθε άλλον στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του Αγρινίου.
Παράσημο του οι 10 ασίστ (δεύτερος στον σχετικό πίνακα μαζί με τον Μπράνα Ίλιτς του ΠΑΣ) που μοίρασε στην διάρκεια του πρωταθλήματος (πέτυχε και 3 τέρματα), μόλις μια λιγότερη από τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες, με τον οποίο πλέον θα είναι συμπαίκτες. Ο Νίκο Μαρτίνες ξεχώρισε και για την ικανότητα του στις εκτελέσεις κόρνερ και φάουλ.
Ο 28χρονος Αργεντίνος ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Βελέζ και στο παρελθόν φόρεσε τις φανέλες των Ιντεπεντιέντε (16 συμ., 2 γκολ), Σαντιάγο Γουόντερερς (33 συμ., 2 γκολ, 2 ασίστ), Ρεάλ Μούρθια (35 συμ., 1 γκολ, 1 ασίστ), Σαν Μαρτίν και φυσικά του Παναιτωλικού (42 συμ., 5 γκολ, 10 ασίστ). Η συμφωνία του Ολυμπιακού με την ομάδα του Αγρινίου έκλεισε στις 600.000 ευρώ και το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες θα είναι για τα επόμενα 4 χρόνια (2019).
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον :
"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νικολάς Μαρτίνες.
Μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, ο Μαρτίνες επεσήμανε

"Είμαι ευτυχισμένος που ήρθα σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης. Θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα και να παίξω στο Champions League. Ανυπομονώ να φορέσω την ερυθρόλευκη φανέλα".

Δείτε βίντεο με τον Νικολάς Μαρτίνες:

             
Συνέχισε το… σερί με Μαρτίνες
Ο Γεωργιανός διεθνής γκολκίπερ πραγματοποίησε την περσινή σεζόν εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα του ΟΦΗ, ωστόσο η προσπάθεια του δεν έφτασε έως το τέλος καθώς η ομάδα της Κρήτης αποχώρησε από το πρωτάθλημα την 29η αγωνιστική.
Ο Γκιόργκι Λορία φτάνει στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη για να αναπληρώσει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Μπάλας Μέγκιερι, με τον Ούγγρο γκολκίπερ να αποτελεί παρελθόν μετά από μια 5ετία με τα ερυθρόλευκα.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον:
"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Γεωργιανού τερματοφύλακα Γκιόργκι Λορία.
Ο υψηλόσωμος πορτιέρο, στις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος της οικογένειας του Θρύλου, σημείωσε:
"Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους οπαδούς μας και θα κάνω τα πάντα για να τους ευχαριστήσω με την απόδοσή μου".
Λορία
Αρκετούς μήνες πριν κυκλοφόρησε το σενάριο που ήθελε τον Φάνη Τζανδάρη να καταλήγει στον Ολυμπιακό. Γεγονός που δεν επιβεβαίωνε καμία πλευρά επίσημα, με τον παίκτη ουσιαστικά να τίθεται εκτός πλάνων του ΠΑΟΚ στο δεύτερο μισό της σεζόν (20 συμμετοχές στο πρώτο μισό).
Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Γκιόργκι Λορία, ήρθε η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης και του Φάνη Τζανδάρη από τον Ολυμπιακό.
Η ανακοίνωση των "ερυθρολεύκων" και για τον πρώην μέσο του ΠΑΟΚ:
"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Φάνη Τζανδάρη.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, δήλωσε: 
"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Ολυμπιακό και ανυπομονώ να αρχίσει η σεζόν για να προσφέρω ό,τι περισσότερο μπορώ και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν. Από την πλευρά μου υπόσχομαι σκληρή δουλειά ώστε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας".
Στην Έβερτον ο Νταβίντ Ενέν!
Αποτέλεσε στόχο ομάδων της Αγγλίας, ωστόσο ο Ολυμπιακός κινήθηκε γρήγορα και άμεσα, αποκτώντας τον Νταβίντ Ενέν το καλοκαίρι του 2014 και με συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2018.Η Έβερτον τον είχε βάλει στο μάτι για τα καλά και έπεισε τους Πειραιώτες να της παραχωρήσουν τον παίκτη δανεικό για μια σεζόν με οψιόν αγοράς.
Ο Ενέν ήταν σύμφωνος με αυτή την κίνηση, καθώς θεωρούσε ότι στην Αγγλία θα έχει περισσότερες ευκαιρίες να δουλέψει σε υψηλό επίπεδο, να βελτιωθεί και να προσαρμοστεί στους ρυθμούς του αγγλικού πρωταθλήματος, πείθοντας εντέλει την Έβερτον να ενεργοποιήσει την ρήτρα του.
Ωστόσο πριν από τρεις εβδομάδες έμοιαζε δύσκολο να γίνει πραγματικότητα αυτή η επιθυμία του 19χρονου (19/4/1996) κυνηγού. Τα "ζαχαρωτά" δεν είχαν πειστεί από τα 4 γκολ και τις 2 ασίστ σε 15 παιχνίδια του παίκτη με την U-21, ίσως όμως απλά να μην ήθελαν να πληρώσουν το προσυμφωνημένο ποσό αγοράς του.
Η επιστροφή του στον Ολυμπιακό ήταν μονόδρομος, αλλά ο Ενέν ζήτησε από τον Κριστόφ Ενροτέ να επιμείνει στις συζητήσεις του με την Έβερτον και εξαντλήσει τις πιθανότητες που υπάρχουν να μείνει στο "Goodison Park" με κανονική μεταγραφή.
Αυτές οι προσπάθειες του Βέλγου μάνατζερ απέδωσαν καρπούς και την Πέμπτη (2/7) ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Νταβίντ Ενέν από τον Ολυμπιακό, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2018.
"Είμαι τόσο χαρούμενος. Η Έβερτον είναι ένα μεγάλο κλαμπ και νιώθω ότι μπορώ να αναπτυχθώ εδώ. Για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή είναι το καλύτερο κλαμπ γιατί προσπαθούν να βελτιώσουν τους μικρούς σε ηλικία παίκτες. Είναι τέλεια για εμένα", υποστήριξε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του, στην επίσημη ιστοσελίδα της Έβερτον, ο 19χρονος Βέλγος.
Ο Ενέν είναι διεθνής με τις όλες σχεδόν τις Εθνικές ομάδες του Βελγίου (U-15, U-16, U-17, U-18, U-19, με 10 γκολ σε 25 συνολικά εμφανίσεις) και ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Άντερλεχτ. Πήγε δανεικός στην Μονακό Β' την σεζόν 2013-14 και επιστρέφοντας στις Βρυξέλλες ήθελε να πάρει ευκαιρία στην πρώτη ομάδα.
Αυτή η προοπτική δεν υπήρχε εκείνη τη στιγμή στην Άντερλεχτ και κάπου εκεί εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός αποκτώντας τα δικαιώματα του. Η ιστορία εξελίχθηκε όπως διαβάσατε πιο πάνω και πλέον ο Ενέν ανήκει στην Έβερτον.
Οι Άγγλοι δεν αποκάλυψαν τα ποσά της μεταγραφής. Η ρήτρα αγοράς του ήταν στο 1 εκατομμύριο ευρώ, αλλά η Έβερτον δεν επιβεβαιώνει ότι εντέλει τον αγόρασε με το παραπάνω ποσό, ενώ ο Κριστόφ Ενροτέ διατηρούσε μέρος των δικαιωμάτων του παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου