Τελευταία Νέα

30/7/15

Πανιώνιος : Ανακοίνωσε τον Λεονάρντο Ενρίκε Βιγιάλμπα!

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αργεντινό, Λεονάρντο Ενρίκε Βιγιάλμπα.
O Πανιώνιος κλείνει ένα-ένα τα μεταγραφικά μέτωπα της ομάδας του καθώς οι "κυανέρυθροι" την Πέμπτη (30/7) ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βιγιάλμπα με τον οποίο είχε επέλθει συμφωνία εδώ και καιρό ενώ οι άνθρωποι του Πανιωνίου τις επόμενες μέρες περιμένουν στην Αθήνα και τον διεθνή Ιρανό επιθετικό, Καρίμ Ανσαριφάρντ.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Αργεντίνου, Λεονάρντο Ενρίκε Βιγιάλμπα. Ο 21χρονος παίκτης, υπέγραψε το συμβόλαιό του, παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, Χρήστου Δάρα.
Στο μεταξύ, τις επόμενες ημέρες αναμένεται στην Αθήνα, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο διεθνής Ιρανός ποδοσφαιριστής, έχει αγωνιστεί 47 φορές με την Εθνική ομάδα της χώρας του και έχει σημειώσει 9 γκολ σε επίπεδο ανδρών".
Ο Βιγιάλμπα Από το 2012 μεσοεπιθετικός παίζει στη Βέλες Σάρσφιλντ, με την οποία έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα (2012-2013), ένα Super Copa Αργεντινής. Είναι διεθνής με την Εθνική Κ17 της Αργεντινής. Στο πρωτάθλημα που διανύεται στην Αργεντινή έχει αγωνιστεί σε οκτώ ματς, ενώ στα επτά ξεκίνησε ως βασικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου