Τελευταία Νέα

2/7/15

Στην Τβέντε ο Γιώργος Κατσικάς!

Κατσικάς
Συμβόλαιο στην Τβέντε υπέγραψε ο Γιώργος Κατσικάς. Ο 25χρονος στόπερ μετέβη στην Ολλανδία και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Θα φορά τη φανέλα με το Νο4.
H μεταγραφή του Γιώργου Κατσικά στην Τβέντε ολοκληρώθηκε. Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός αποτελεί και επισήμως παίκτη της ολλανδικής ομάδας, στην οποία υπέγραψε συμβόλαιο. Μάλισταν θα φορά τη φανέλα με το Νο4.
Ο Θεσσαλονικιός παίκτης έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και για πρώτη φορά στην καριέρα του θα... ξενιτευτεί. Ο εκπρόσωπός του Πασχάλης Τουντούρης δημοσίευσε στον λογαριασμό του σε facebook και twitter σχετική φωτογραφία, γράφοντας: ''Είναι επίσημο. Ο Γιώργος Κατσικάς υπέγραψε συμβόλαιο στην Τβέντε ως ελεύθερος. Νούμερο φανέλας 4''.
Ο Κατσικάς ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον Ολυμπιακό Βόλου το 2008-2009 (Β' Εθνική) και ακολούθησε για μια διετία ο Ηρακλής στη Superleague. Από το 2011 έως και την αγωνιστική περίοδο που έληξε έπαιζε στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο αγωνίστηκε σε 19 παιχνίδια (12 στη Superleague, 1 στο Κύπελλο, 6 στην Ευρώπη).
Η Τβέντε συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας, στην Eredivisie, και στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε κατέλαβε την 10η θέση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου