Τελευταία Νέα

29/8/15

Ρέθυμνο : Απέκτησε τον Ντάνι Αγκμπελέζε για 2 μήνες!

Εξαιτίας του τραυματισμού του Ντέρεκ Κουκ, το Ρέθυμνο απέκτησε με δίμηνο συμβόλαιο τον Αφροαμερικανό φόργουορντ, Ντάνι Αγκμπελέζε.
Συμβόλαιο δίμηνης διάρκειας υπέγραψε ο Ντάνι Αγκμπελέζε με το Ρέθυμνο. Οι Cretan Kings απέκτησαν τον Αμερικανονιγηριανό πάουερ-φόργουορντ, καθώς υπέστησαν πλήγμα με τον τραυματισμό του Ντέρεκ Κουκ (κάταγμα στη μεσαία φάλαγγα του δεξιού δείκτη). H επιστροφή του στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε ένα μήνα.
Το Ρέθυμνο δεν έχει στο μυαλό του να αποδεσμεύσει τον Ντέρεκ Κουκ και θα τον περιμένει να επιστρέψει, καθώς ποντάρει στο ταλέντο του. Από τη στιγμή όμως που είναι ρούκι, συν το γεγονός πως θα χρειαστεί χρόνο να προσαρμοστεί και να βρει ρυθμό ύστερα από τον τραυματισμό του, οι Cretan Kings θέλησαν να καλύψουν το κενό του στο διάστημα που θα απουσιάσει με τον 25χρονο πάουερ-φόργουορντ, Ντάνι Αγκμπελέζε (2.05 ύψος).
Να τονίσουμε πως ο Ντάνι Αγκμπελέζε είναι απόφοιτος του Χάμπτον και τη σεζόν 2011-12 είχε μέσο όρο 5.8 πόντους, 5.8 ριμπάουντ και 2.5 μπλοκ. Στη συνέχεια, ο νέος παίκτης του Ρεθύμνου, αγωνίστηκε στους Ουόντερερς και στην Ατλέτικα της Ουρουγουάης, στην Εστεχλάλ του Ιράν και πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της ισπανικής Γουαδαλαχάρα στην 2η κατηγορία της Ισπανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου