Τελευταία Νέα

31/8/15

Ολυμπιακός : Ανακοινωσε τον Ιντέγε Μπράουν!

                                 

Ντύθηκε στα ερυθρόλευκα και επίσημα ο Ιντέγε Μπράουν! Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Νιγηριανού επιθετικού, ο οποίος πιάνει λιμάνι κι ενισχύει τη γραμμή κρούσης. 


Παίκτης του Ολυμπιακού και επίσημα ο Ιντέγε Μπράουν! Οι Πειραιώτες (όπως και η Γουέστ Μπρομ) ανακοίνωσαν την απόκτηση του Νιγηριανού επιθετικού που αφήνει την Πρέμιερ Λιγκ για λογαριασμό των ερυθρολεύκων. 

Ο 26χρονος φορ μέτρησε πέρσι 7 γκολ σε 31 εμφανίσεις με τους baggies και έρχεται Ελλάδα με κανονική μεταγραφή, καθώς οι νταμπλούχοι τον έκαναν δικό τους, προσφέροντας στον αγγλικό σύλλογο ένα αρκετά μεγάλο ποσό για τα ελληνικά δεδομένα. 

Το βιογραφικό του:
Ο Μπράουν Ιντέγε γεννήθηκε στις 10 Οκτωβρίου 1988 στην πόλη Γεναγκόα της νότιας Νιγηρίας και από πολύ μικρή ηλικία εντάχθηκε στις ακαδημίες της Μπαγέλσα Γιουνάιτεντ.
Πρωταθλητής σε ηλικία μόλις 19 ετών αναδείχθηκε ο επιθετικός και μάλιστα στην πρώτη από τις δύο σεζόν του με τους Όσεαν Μπόις.
Ο νεαρός άσος δεν πέρασε απαρατήρητος, αφού η Βίλεμ τον κάλεσε στην Ολλανδία για δοκιμαστικά τον Ιανουάριο του 2008 και από τη στιγμή που δεν έπεισε, η Ξαμάξ κινήθηκε για την απόκτησή του.
Έπειτα από μία επιτυχημένη τριετία επί ελβετικού εδάφους (23 γκολ σε 56 συμμετοχές), ο Ιντέγε μετακόμισε στη γειτονική Γαλλία για λογαριασμό τηςΣοσό, με τη φανέλα της οποίας σημείωσε 22 γκολ σε 58 συμμετοχές κατά τη διετία που αγωνίστηκε.
Επόμενος σταθμός στην καριέρα του νέου "ερυθρόλευκου" άσου ήταν ηΝτιναμό Κιέβου (6 Ιουλίου 2011) και μάλιστα το ξεκίνημα ήταν ιδανικό, καθώς στα πρώτα δύο ματς έβαλε από δύο γκολ.
Τα σημαντικότερα γκολ του Ιντέγε σημειώθηκαν επί της Φέγενορντ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League της σεζόν 2012-13 (ένα στο Κίεβο, ένα στο Ρότερνταμ), ενώ και στα πλέι οφ της ίδιας διοργάνωσης βρήκε δίχτυα επί της Γκλάντμπαχ.
Στις 18 Ιουλίου 2014 η Γουέστ Μπρομ κατέβαλε ένα ποσό άνω των 11.000.000 ευρώ και έκανε μεταγραφικό ρεκόρ, προκειμένου να εντάξει τον παίκτη στο δυναμικό της για τρία χρόνια, εκείνος όμως κινήθηκε σε ρηχά νερά (7 γκολ σε 30 εμφανίσεις).
Σε διεθνές επίπεδο ο Ιντέγε εκπροσώπησε την Νιγηρία στο Παγκόσμιο Κύπελλο U20 του 2007 και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής το 2010 (σ.σ. αρχικά είχε "κοπεί' από την αποστολή, αλλά ο σοβαρός τραυματισμός του Τζον Όμπι Μίκελ υποχρέωσε τον Λαρς Λάγκερμπακ να τον καλέσει).
Επιπλέον, ο 28χρονος κλήθηκε στην αποστολή για το Αφρικανικό Κύπελλο Εθνών του 2013, έπαιξε στα περισσότερα ματς, συμπεριλαμβανομένου και του τελικού με την Μπουρκίνα Φάσο, ενώ σκόραρε στον ημιτελικό επί του Μάλι.
Η ανακοίνωση :

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Νιγηριανού διεθνή επιθετικού Ιντέγε Μπράουν από την Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον». 


Δείτε βίντεο με τον  Ιντέγε Μπράουν :

          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου