Τελευταία Νέα

28/8/15

Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου : Οι κλήσεις του Κώστα Τσάνα!

                                        
Ανακοινώθηκαν οι κλήσεις του Κώστα Τσάνα για τα δυο παιχνίδια της Εθνικής με Φινλανδία (4/9) και Ρουμανία (7/9) και σε αυτή συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι Πλατέλλας, Αραβίδης και Κίτσιου.

Γνωστοποιήθηκαν οι κλήσεις του υπηρεσιακού ομοσπονδιακού προπονητή, Κώστα Τσάνα, για τα δυο επικείμενα ματς της Εθνικής μας ομάδας για τα προκριματικά του EURO 2016 με Φινλανδία (4/9) και Ρουμανία (7/9) σε Φάληρο και Βουκουρέστι αντίστοιχα.
Η "γαλανόλευκη" έχει χάσει το τρένο της πρόκρισης για τα τελικά, όμως στα εναπομείναντα ματς θα προσπαθήσει να χρυσώσει το χάπι, να περισώσει ό,τι μπορεί και να ξεφύγει από τον βυθό του βαθμολογικού πίνακα, φτάνοντας σε κάποια θετικά αποτελέσματα που τόσο πολύ της έχουν λείψει.
Για πρώτη φορά κλήθηκαν στην ανδρική ομάδα οι Στέλιος Κίτσιου, Βαγγέλης Πλατέλλας και Χρήστος Αραβίδης, ενώ επέστρεψε στις επάλξεις ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί ξανά μετά τον αγώνα της πρεμιέρας με τη Ρουμανία (ήττα με 1-0 στον Πειραιά), κάτι άλλωστε που είχε γνωστοποιηθεί από τις 17 Αυγούστου και τις προεπιλογές των λεγεωνάριων. Ο Βασίλης Τοροσίδης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα Ελλάδα-Φινλανδία, διότι έχει δεχτεί τρεις κίτρινες κάρτες.
Αναλυτικά τα ονόματα των παικτών που κάλεσε ο Κώστας Τσάνας: 

Ορέστης Καρνέζης, Στέφανος Καπίνο, Μάρκος Βελλίδης, Λουκάς Βύντρα, Βασίλης Τοροσίδης, Στέλιος Κίτσιου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Βαγγέλης Μόρας, Χοσέ Χολέμπας, Κώστας Γιαννούλης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Ανδρέας Σάμαρης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Θανάσης Πέτσος, Παναγιώτης Κονέ, Σωτήρης Νίνης, Κώστας Φορτούνης, Γιάννης Φετφατζίδης, Βαγγέλης Πλατέλλας, Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Καρέλης, Χρήστος Αραβίδης. 


                                             


Ο Βασίλης Τοροσίδης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με την Φινλανδία καθώς έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του σε αυτό στο ματς. 

Ο αγώνας εναντίον της Φινλανδίας θα διεξαχθεί στις 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:45 στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και η αναμέτρηση με την Ρουμανία στις 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:45 στην «Arena Nationala» του Βουκουρεστίου. 

Οι προπονήσεις της Εθνικής θα αρχίσουν την Δευτέρα και ώρα 18:30 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. 

Εκτός αποστολής σε σχέση με τα προηγούμενα ματς (προκριματικά με Νησιά Φερόε, φιλικό με την Πολωνία) έμειναν οι: Σταφυλίδης, Κατσουράνης, Σαμαράς, Λάζαρος, Ταυλαρίδης, Τασουλής, Κολοβός, Φούντας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου