Τελευταία Νέα

22/9/15

4η Aγωνιστική Super League : Πλατανιάς - Ηρακλής 0-0

Ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ηρακλή, είχε δοκάρι με τον Κουλιμπαλί, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει, με το 0-0 να μένει ως το τέλος. Πρώτος βαθμός για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου, με δέκα τελείωσε ο "γηραιός".
Για τον Πλατανιά ήταν αναγκαίο το τρίποντο ύστερα από τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα, ενώ ο Ηρακλής ήθελε να βάλει τέλος στα δυο σερί αρνητικά εντός έδρας αποτελέσματα με Πανιώνιο και Λεβαδειακό. Εντέλει, καμία από τις δυο ομάδες δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη, με το 0-0 να μένει ως το τέλος και να αφήνει περισσότερο ικανοποιημένο τον "γηραιό" που έφτασε τους τέσσερις βαθμούς. Όσο για τους Χανιώτες, έκαναν... σεφτέ στους πόντους, αλλά αξίωναν κάτι παραπάνω απ' αυτό το ματς.
Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Κουλιμπαλί στο 81', ενώ ο Ηρακλής από το 85' έπαιζε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Μπαρτολίνι και κατάφερε να κρατήσει την ισοπαλία. Το πρώτο μέρος ήταν πολύ κακό, δεν είχε φάσεις, ενώ στο δεύτερο ο Πλατανιάς πίεσε κυρίως προς το τέλος, έκανε ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ και να φτάσει στο τρίποντο. Οι 10 τελικές στην εστία δεν έφεραν κάποιο τέρμα και μοιραία η λευκή ισοπαλία έμεινε ως το τελευταίο σφύριγμα του Λαμπρόπουλου.

Η ταυτότητα του αγώνα:


Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων
Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος
Βοηθοί: Χρυσούλα Κουρομπύλια, Παναγιώτης Κασσαβέτης
4ος Διαιτητής: Μιχαήλ Βοσκάκης
Συνθέσεις:
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Παράσχος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Ντίνας, Στανισάβλιεβιτς (46' Μενδρινός), Γιακουμάκης, Μιλούνοβιτς (66' Ράμος), Πάγκαλος.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Παπαδόπουλος): Περνίς, Μπουκουβάλας, Καρλίτος (54' Σαραμαντάς), Μπαρτολίνι, Στάμου, Ιντζόγλου, Πορτουλίδης (67' Μακρής), Λάζαρ, Κυριακίδης, Πασάς, Βέλλιος (75' Λουκίνας).
Κάρτες: 45'+1' Μπουκουβάλας, 51' Καρλίτος, 79' Κουλιμπαλί, 82' Σαραμαντάς, 90' Μπανανά
Κόκκινη κάρτα: 85' Μπαρτολίνι (δυο κίτρινες)

Η ανασκόπηση του αγώνα:

Χωρίς ρυθμό και φάσεις κύλησε το πρώτο ημίχρονο στα "Περιβόλια". Οι δυο ομάδες είχαν ως κύριο μέλημά τους να κρατήσουν το μηδέν πίσω, με αποτέλεσμα να παράξουν το απόλυτο... μηδέν μπροστά. Πολύ λίγα πράγματα μπροστά από τις δυο εστίες, με τη λευκή ισοπαλία να αποτυπώνει πλήρως τα πεπραγμένα στο χορτάρι. Οι γηπεδούχοι είχαν μεν την κατοχή της μπάλας (61%-39%), εντούτοις δεν προβλημάτισαν διόλου τον Περνίς. Ούτε στον αντίποδα έγινε κάτι αξιόλογο, με τον Ηρακλή να μην καταφέρνει να γίνεται ιδιαίτερα απειλητικός.
Στο 2' ο Ολιμπά έδιωξε σε κόρνερ το μακρινό σουτ του Λάζαρ, με τον Πλατανιά να αναλαμβάνει τα ηνία στην συνέχεια, αλλά να μην το "μεταφράζει" σε φάσεις. Κάποιες προσπάθειες στην συνέχεια δεν είχαν ευτυχή κατάληξη και χαρακτηριστικό είναι ότι οι τελικές στο 38ο λεπτό ήταν 1-3 για τον Ηρακλή, χωρίς κάποια απ' αυτές να φέρνει κλασική ευκαιρία. Σε κάθε περίπτωση, το 45λεπτο εύκολα θα ξεχαστεί από τους φίλους των δυο ομάδων, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πλατανιάς έψαξε περισσότερο το γκολ από τον Ηρακλή και ειδικά από το 70' και μετά... εγκαταστάθηκε στην περιοχή των φιλοξενούμενων. Σε εκείνο το λεπτό, ο Περνίς έδειξε τα αντανακλαστικά του σε παρολίγον αυτογκόλ του Στάμου, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Γκνιάτιτς πήρε την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά και έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
Στο 81', ο Ηρακλής στάθηκε τυχερός με το δοκάρι του Κουλιμπαλί, ο οποίος έκανε γυριστό μέσα στην περιοχή, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Μπαρτολίνι σωστά αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν την εστία του Περνίς και να ψάχνουν το γκολ, αλλά ο τερματοφύλακας της ομάδας και η άμυνά του κατάφεραν να αντέξουν ως το τέλος, να απορροφήσουν τους όποιους "κραδασμούς" και να χαρίσουν τον βαθμό στον Ηρακλή ύστερα από δυο σερί ήττες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου