Τελευταία Νέα

22/11/15

11η Aγωνιστική Super League : Πλατανιάς- Λεβαδειακός 2-1

Με Ράμος νίκησε το... ταμπούρι

Ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος του Λεβαδειακού στα Περιβόλια, χρειάστηκε όμως την είσοδο του Λεονάρντο Ράμος στην επανάληψη ο οποίος με γκολ και ασίστ συνέβαλε στα μέγιστα για το τελικό 2-1.

H ήττα από τον Πανιώνιο την περασμένη αγωνιστική ήταν ένα μικρό διάλειμμα στην εξαιρετική πορεία του Πλατανιά το τελευταίο διάστημα. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 2-1 του Λεβαδειακού στα Περιβόλια, κατακτώντας το τέταρτο "τρίποντο" στα πέντε τελευταία ματς. Στο ίδιο διάστημα οι Βιοιωτοί δεν έχουν σημειώσει νίκη με αποτέλεσμα οι Κρητικοί να τους περάσουν στη βαθμολογία μετά τον παιχνίδι στα Χανιά (14 βαθμούς έναντι 12).
Ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος του Λεβαδειακού σε όλο το διάστημα του αγώνα, χρειάστηκε όμως η είσοδος του Λεονάρντο Ράμος στο 55' για να γείρει η πλάστιγγα υπέρ του. Ο Αργεντινός σκόραρε στο 64' και έδωσε ασίστ στο 71' στον Γιώργο Γιακουμάκη, δίνοντας παράσταση νίκης στους Κρητικούς. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν λίγο πριν το τέλος με τον Πέτρο Γιακουμάκη, στη μοναδική τους τελική στην επανάληψη.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Γήπεδο: Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων
Διαιτητές: Αριστείδης Βάτσιος, Βασίλειος Λάμπρου, Ιωάννης Κουράκης
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Μπανανά, Μουνάφο, Μενδρινός, Στανισάβλιεβιτς (55' Ράμος), Γιακουμάκης (85' Αποστολόπουλος), Μιλούνοβιτς (78' Ντίνας), Ανγκούλο.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ : Βερέμκο, Μανωλάς, Ουόν, Τριποτσέρης (82' αψάσκης), Στάθης, Μαχαίρας, Νικολάου (74' Ναβάρο), Μίνγκας, Θέος (60' Μάγκας), Γιακουμάκης, Μάντζιος.
Γκολ: 64' Ράμος, 71' Γιώργος Γιακουμάκης - 86' Πέτρος Γιακουμάκης
Κίτρινες: 89' Κουλιμπαλί - 69' Μάντζιος, 77' Τριποτσέρης
Ανασκόπηση:
Ο Πλατανιάς πήρε από την αρχή το έλεγχο της αναμέτρησης κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο με κατοχή που θύμιζε ποσοστά από Μπαρτσελόνα (73%). Ωστόσο δύσκολα έβρισκε διαδρόμους προς την εστία του Λεβαδειακού με αποτέλεσμα οι 7 τελικές να μην ανησυχήσουν ιδιαίτερα τον Βερέμκο. Είναι χαρακτηριστικό ότι η πιο καλή στιγμή των γηπεδούχων ήρθε από τον Τριποτσέρη που έστειλε στο 12' κατά λάθος την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του.
Στην αντίπερα όχθη, οι Βοιωτοί αμύνθηκαν αποτελεσματικά και προσπάθησαν με αντεπιθέσεις να "χτυπήσουν" την κρητική ομάδα. Παραλίγο να το καταφέρουν στο 35' όταν ο Βαγγέλης Μάντζιος "χόρεψε" τους αντιπάλους του, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει στόχο στη μία από τις μόλις τρεις τελικές του Λεβαδειακού.
Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε ως προς τον έλεγχος της μπάλα από τον Πλατανιά. Η είσοδος όμως του Λεονάρντο Ράμος έκρινε την αναμέτρηση υπέρ της ομάδας του Γιώργου Παράσχου. Γκολ στο 64', ασίστ στο 71' και τέλος η ιστορία. Οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν ακίνδυνοι μέχρι το 86' όπου σκόραραν στη μοναδική τους τελική στην επανάληψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου