Τελευταία Νέα

30/12/15

Άρης - Αγροτικός Αστέρας 1-0 (ΦΙΛΙΚΟ).


Ο Άρης νίκησε, χάρη στο γκολ του Βασίλη Κωνσταντινίδη, με 1-0 τον Αγροτικό Αστέρα σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη την Τετάρτη το μεσημέρι, στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Χρήσιμα συμπεράσματα εξήγαγαν οι προπονητές του Άρη και του Αγροτικού Αστέρα, Νίκος Αναστόπουλος και Γκόραν Στεπάνοβιτς αντίστοιχα, από τη φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων, την Τετάρτη το μεσημέρι στο "Κλεάνθης Βικελίδης".
Οι "κίτρινοι" πήραν τη νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Βασίλης Κωνσταντινίδης. Ο Νίκος Αναστόπουλος παρέταξε τον Άρη σε σχήμα 4-4-2, το οποίο μετά άλλαξε σε 3-5-2.
Στο 17ο λεπτό, ο Λεωνίδας Κυβελίδης είδε το σουτ που επιχείρησε να απομακρύνεται από τον Βοσνιάδη, ενώ στο 32' οι "κίτρινοι" άνοιξαν το σκορ.
Ο Εν'Λουντουλού τροφοδότησε με κάθετη πάσα τον Βασίλη Κωνσταντινίδη κι αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή, παραβίασε την εστία του Αγροτικού Αστέρα.
Ελάχιστες οι φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο, με το σουτ του Μελισσά στο 51ο λεπτό να περνά άουτ ενώ η καλύτερη ευκαιρία για τον Αγροτικό Αστέρα ήρθε στο 81ο λεπτό με τον Ντόγο να απομακρύνει το σουτ του Γιάντση.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Τζινάρ, Μαζουλουξής, Τσουμάνης, Μελισσάς (84' Μπαξεβάνος), Ιντζίδης, Καζναφέρης, Ν' Λουντούλου (78' Ανδρεάκος), Βουτσιάς (71' Καπνίδης), Κυβελίδης (46' Κόκε), Κωνσταντινίδης (81' Μπουλγουρίδης), Ντόγος.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γκόραν Στεπάνοβιτς): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Καραντασιάδης (67' Εππάς), Καπίας (81' Βαφέας), Αμαραντίδης, Γιάντσης (81' Σιαμπάνης), Μακρυδημήτρης, Νταβίντοφ, Ντόσης (58' Καραμπάς), Μρντάκοβιτς (58' Τοπούζης), Καθάριος (46' Θεοδωρίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου