Τελευταία Νέα

2/12/15

2η Aγωνιστική 4ου ομίλου Κυπέλλου Ελλάδας : Λεβαδειακός - Κέρκυρα 2-0

Μπήκε στο παιχνίδι της πρόκρισης ο Λεβαδειακός, 2-0 την Κέρκυρα

Ο Λεβαδειακός αναπτέρωσε τις ελπίδες του για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς επικράτησε την Τετάρτη με 2-0 της Κέρκυρας στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας.
Σε ένα παιχνίδι που δεν θα μνημονεύεται για την ποιότητα του, ο Λεβαδειακός ήθελε περισσότερο τους τρεις βαθμούς, τους πρόσθεσε στη βαθμολογική συγκομιδή του νικώντας 2-0 την Κέρκυρα στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.
Οι δύο ομάδες πρόσεχαν την άμυνα τους και δημιουργήθηκαν ελάχιστες προϋποθέσεις για γκολ, με τον Λεβαδειακό να βρίσκει τη λύση από στατική φάση στο 53', όταν ο Μάντζιος με κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής σκόραρε. Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 89', όταν σε μία αντεπίθεση ο Γιακουμάκης πλάσαρε από το πέναλτι και σκόραρε.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Μάντζιος): Μοσχονάς, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Εντουίν (86' Καψάσκης), Μανωλάς, Μαχαίρας, Στάθης, Ναβάρο, Γιακουμάκης, Θέος (65' Νικολάου), Μάντζιος

ΚΕΡΚΥΡΑ (Διγκόζης): Αραμπατζής, Βλάχος (67' Γκόμες), Καραγιαννίδης, Βενέτης, Ντιόγκο, Κρητικός, Ντατίδης, Ζορμπάς, Φάμπιο, Μακρίδης, Γεωργακόπουλος.


           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου