Τελευταία Νέα

21/12/15

ΑΕΛ Καλλονής : Τέλος οι Ντάνιελ Αντέτζο και Γίρι Κλαντρούμπσκι!

Παρελθόν από την Καλλονή αποτελούν οι Ντάνιελ Αντέτζο και Γίρι Κλαντρούμπσκι με τους δυο παίκτες να λύνουν τα συμβόλαια τους με τον σύλλογο της Μυτιλήνης.
Τέλος εποχής για τους Ντάνιελ Αντέτζο και Γίρι Κλαντρούμπσκι στην Καλλονή με τους δυο ποδοσφαιριστές να λύνουν, όπως αναμενόταν, τα συμβόλαια τους με την ομάδα της Μυτιλήνης και να αποχωρούν.
Ο στόπερ από τη Νιγηρία και ο μέσος από την Τσεχία αγωνίστηκαν σε 11 και 9 παιχνίδια αντίστοιχα τη φετινή σεζόν προσφέροντας τις υπηρεσίες τους αλλά δεν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τους "μπλε". Ο Αντέτζο είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2014 από τις "σαρδέλες" ενώ 20χρονος μέσος ήρθε στην ομάδα της Μυτιλήνης στη φετινή μεταγραφική περίοδο.
Οι δυο ποδοσφαιριστές έλυσαν τη Δευτέρα τη συνεργασία τους ενώ τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσει και ο Χογκ.
Οι σχετικές ανακοινώσεις ανέφεραν:
"Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ντάνιελ Αντέτζο. Ο Ντάνιελ προσέφερε τα μέγιστα κατά την παραμονή του στην ομάδα μας ενώ ξεχώρισε για το ήθος του και την προσωπικότητά του. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του!"
"Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Τζίτζι Κλαντρούμπσκι. Το επαγγελματικό του ήθος, η ποδοσφαιρική του αξία και ο εξαιρετικός χαρακτήρας του είναι τα στοιχεία που ξεχώρισαν το διάστημα που αγωνίστηκε στην ομάδα μας. Του ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνέχεια στην καριέρα του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου