Τελευταία Νέα

7/1/16

Ειρηνούπολη - Άρης 0-5 (ΦΙΛΙΚΟ).

Φιλικό Άρης
Με δύο γκολ του Κόκε και από ένα των Ν' Λουντούλου, Κυβελίδη και Ανδρεάκου ο Άρης κέρδισε το απόγευμα της Τετάρτης (6/1), ανήμερα των Θεοφανείων, την Ειρηνούπολη με 5-0 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου.
Με δύο γκολ του Κόκε και από ένα των Ν' Λουντούλου, Κυβελίδη και Ανδρεάκου ο Άρης κέρδισε το απόγευμα της Τετάρτης (6/1), ανήμερα των Θεοφανείων, την Ειρηνούπολη με 5-0 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου.
Στο δεύτερο από τα τρία προγραμματισμένα φιλικά πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος, οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν από τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών και ο Νίκος Αναστόπουλος από την άλλη να κάνει κάποιες δοκιμές, κυρίως σε πρόσωπα. Ολα αυτά βέβαια απέναντι στην ομάδα που αγωνίζεται ο Θεόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος ήταν στο γήπεδο για 75' λεπτά και έπαιξε ως δεξί εξτρέμ, πριν γίνει αλλαγή στο 75'.

Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε με 4-2-3-1 και τον Τζινάρ στο τέρμα. Ο Βουτσιάς ήταν στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Ντόγος στο αριστερό και ο Ιντζίδης με τον Μαζουλουξή στο κέντρο της άμυνας. Μελισσάς και Καλογέρης ήταν το δίδυμο στα χαφ, ο Ν' Λουντούλου με τον Μπουλγκουρίδη στις πλευρές και ο Κυβελίδης στην επίθεση, λίγο πιο μπροστά από τον Κόκε.

Ο Ισπανός, στο πρώτο του παιχνίδι φέτος με το περιβραχιόνιο του αρχηγού, άνοιξε το σκορ στο 22' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Μελισσάς ένα λεπτό νωρίτερα. Μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο ΑΡΗΣ πέτυχε άλλα δύο γκολ. Στο 45' ο Καλογέρης γέμισε από τα δεξιά και ο Ν' Λουντούλου με κοντινή προβολή μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 2-0. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ήταν η σειρά του Κυβελίδη να βρει δίχτυα με κεφαλιά, έπειτα από την σέντρα που έκανε ο Ντόγος από τα αριστερά.

Η είσοδος Καπνίδη και Κωνσταντινίδη στο ξεκίνημα της επανάληψης, δεν διαφοροποίησε κάτι όσον αφορά το σύστημα και συγκεκριμένα το 4-2-3-1 με το οποίο ξεκίνησε το ματς ο Αναστόπουλος. Εκτός των δύο επιθετικών, ο τεχνικός του ΑΡΗ έριξε στο παιχνίδι επίσης τον Παυλίδη, ο οποίος απουσίασε σχεδόν για δύο μήνες, μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό με την Καρδία, στις 18 Νοεμβρίου. Το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του ΑΡΗ πραγματοποίησε επίσης ο Σαμαρόπουλος, αγωνιζόμενος στο κέντρο της άμυνας με τον Μαζουλουξή.

Στο 62' ο Ντόγος κέρδισε το δεύτερο πέναλτι του ΑΡΗ στον αγώνα, με τον Κόκε να αναλαμβάνει την εκτέλεση, πετυχαίνοντας το τέταρτο γκολ της ομάδας και δεύτερο προσωπικό του. Οι δοκιμές προσώπων και κυρίως των νεαρών συνεχίστηκαν από τον Αναστόπουλο, ο οποίος πέρασε στον αγώνα και τους Ιακωβίδη, Μπαξεβάνο, Ανδρεάκο. Ο τελευταίος μάλιστα ήταν και εκείνος που έγραψε το τελικό 0-5, παίρνοντας το ριμπάουντ και σκοράροντας μέσα από την περιοχή, μετά την απόκορυση του Σταματέλου στο σουτ του Καπνίδη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗ (Μαντζιαρίδης): Σταματέλος, Βαλδήρ, Τούφας, Ντούϊτς, Παπαγεωργίου, Νικολαϊδης, Καρυπίδης, Έξαρχος, Γιαουτζής, Παπαδόπουλος Ν., Τάσος.
Επίσης αγωνίστηκαν οι: Τενεκετζής, Τσιούμπρος, Κουκουράκης, Πατζαρτζίδης, Συμεωνίδης, Τερζής, Ασλαμπάλογλου.
ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος): Τζινάρ (67' Ιακωβίδης),Ντόγος, Ιντζίδης (46' Σαμαρόπουλος), Μαζουλουξής, Βουτσιάς (70' Μπαξεβάνος), Μελισσάς (46' Παυλίδης), Καλογέρης, Κόκε, Ν' Λουντούλου (46' Κωνσταντινίδης), Κυβελίδης (46' Καπνίδης), Μπουλγκουρίδης (67' Ανδρεάκος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου