Τελευταία Νέα

2/1/16

16η Aγωνιστική Super League : Aστέρας Tρίπολης - Πανθρακικός 4-0

Ο Γιάννου έφερα τα... δώρα!
Με τον Γιάννου να ανοίγει τον δρόμο, ο Αστέρας έφτασε σε μία εύκολη νίκη με 4-0 επί του Πανθρακικού και μπήκε με το δεξί στο νέο έτος.
O Aστέρας ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασε σε μία εύκολη νίκη με 4-0 επί του Πανθρακικού. Ο Απόστολος Γιάννου πέτυχε δυο τέρματα και έδειξε πως βρίσκει και πάλι τη φόρμα του, ενώ ο Ταξιάρχης Φούντας σκόραρε ένα γκολ που στο τέλος της σεζόν θα είναι υποψήφιο για το καλύτερο της χρονιάς.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Γήπεδο: "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"
Διαιτητής: Καραντώνης
Βοηθοί: Καραγκιοζόπουλος, Πυλαρινός
Συνθέσεις:
Αστέρας (Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Γκόιαν, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Χαμντανί, Ιγκλέσιας, Λανθαρότε (Τσοκάνης 78'), Φούντας, Φερνάντες (Δημούτσος 70'), Γιάννου (Παπαδόπουλος 80').
Πανθρακικός (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Ποτουρίδης, Παπαγεωργίου, Μεχία, Χαβίτο (Βάτλερ 45'), Μάρτινς, Μελίσσης, Σερφά, Ντιγκινί, Λαδάκης (Μουδούρογλου 67'), Χασομέρης (Ίγκορ 57').
Γκολ: Γιάννου (σουτ 41'), (73' σουτ), Ιγκλέσιας (σουτ 63'), Φούντας (77' σουτ).
Κάρτες: Φούντας (κίτρινη 71').

Ανασκόπηση αγώνα:

Ο Αστέρας μπήκε δυνατά από τα πρώτα λεπτά και έψαχνε το γκολ με τους ακραίους του. Μάλιστα στο Λανθαρότε θα μπορούσε να σκοράρει στο 13', όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 29ο λεπτό ο Σερφά έδιωξε πάνω στη γραμμή το γύρισμα του Λούι, ενώ στο 41ο λεπτό ήρθε το 1-0 για τους Αρκάδες.
Ο Γιάννου έκλεψε τη μπάλα στη μεσαία γραμμή και ανέβηκε και ξεπέρασε όμορφα τον Μεχία και με υπέροχο σκαφτό πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Αστέρα. Το ημίχρονο έκλεισε με λίγες, αλλά καλές στιγμές για τους γηπεδούχους.
Ασταμάτητος!
Η ομάδα του Βερβέτη μπήκε δυνατά και στην επανάληψη. Αρχικά ένα σουτ του Νίκο μπλόκαρε ο Αθανασιάδης, ενώ στη συνέχεια με τα πόδια έδιωξε πλασέ του Λανθαρότε. Την ίδια τύχη είχε και σουτ του Γιάννου που έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Έλληνας τερματοφύλακας. Τελικά το 2-0 ήρθε στο 63ο λεπτό. Ο Ιγκλέσιας εκμεταλλεύτηκε την αναμπουμπούλα στην περιοχή του Πανθρακικού και με εύκολο σουτ ολομόναχος διπλασίασε τα τέρματα των Αρκάδων.
Οι φιλοξενούμενοι παρέδωσαν... πνεύμα με αποτέλεσμα ο Αστέρας να πετύχει κι άλλα τέρματα. Αρχικά ο έκανε το 3-0 στο 73' με ωραίο πλασέ, ενώ στο 77ο λεπτό ο Φούντας με τρομερό σουτ-κεραυνό έγραψε το 4-0.  Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μία καλή στιγμή για να πετύχουν το γκολ της τιμής με τον Ίγκορ στο 85', όμως ο Μπαντής σταμάτησε το σουτ του Βραζιλιάνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου