Τελευταία Νέα

2/1/16

16η Aγωνιστική Super League : Ηρακλής - AEΛ Καλλονής 3-0

                                    Βέλλιος και ξερό ψωμί!
Ο Απόστολος Βέλλιος ήταν ο κορυφαίος του Ηρακλή πετυχαίνοντας τρία γκολ στην αναμέτρηση με την Καλλονή και δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του "γηραιού" που έκανε ένα πολύ καλό ματς κόντρα στην ουραγό της βαθμολογίας.
Με τον Απόστολο Βέλλιο να πετυχαίνει το πρώτο χατ τρικ στην καριέρα του και να φτάνει τα εννιά φετινά γκολ ο Ηρακλής επικράτησε με 3-0 της Καλλονής στο πρώτο ματς του "γηραιού" για το 2016 και πήρε μια σημαντική νίκη κόντρα σε μια ομάδα που με νέο προπονητή στον πάγκο, το Νίκο Καραγεωργίου, έδειξε ότι δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τους "κυανόλευκους".
Ο Ηρακλής έπαιξε πολύ καλά, είχε σε μεγάλη μέρα τον νεαρό φορ ο οποίος πέτυχε δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ένα στο δεύτερο και πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στο σακούλι του. Από την άλλη η Καλλονή που δικαιούταν στο δεύτερο ημίχρονο ένα γκολ είχε μόνο τους Μανούσο και Μπαργκάν να προσπαθούν για την ομάδα της Μυτιλήνης.
Η ταυτότητα του αγώνα:
Γήπεδο: "Καυτανζόγλειο Στάδιο"
Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Βοηθοί: Δημητριάδης, Νταλούκας
Συνθέσεις:
Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Στάμου, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Τσιλιανίδης, Ρομάνο (86' Ζαμπάζης), Πασάς (56' Περόνε), Βέλλιος (78' Λουκίνας)
Καλλονή (Καραγεωργίου): Χογκ, Τσαμπούρης, Ούκα, Αναστασιάδης, Κρολ (46' Σπυροπουλος), Κεϊτά, Καλτσάς, Γουερέ (60' Μπαργκάν), Γεωργίου, Μάρκοβιτς (78' Ελλακόπουλος), Μανούσος
Γκολ: 15'-43'-70' Βέλλιος
Κίτρινες: 64' Πορτουλίδης/18' Καλτσάς, 30' Κρολ

Με τρία... βέλη του Βέλλιου άνετα ο Ηρακλής.

 

Ο Ηρακλής κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στην αναμέτρηση στην πρώτη του καλή στιγμή στον αγώνα. Ήταν το 15' όταν σε μια γρήγορη επίθεση από τα δεξιά ο Πασάς κράτησε την μπάλα, είδε τη κίνηση του Βέλλιου του έκανε την πάσα και ο φορ του "γηραιού" με μια προβολή βρήκε ελαφρά την μπάλα, της άλλαξε πορεία και την έστειλε στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι με το υπέρ τους 1-0 πίεσαν για ένα ακόμη γκολ και στο 24' ο Βέλλιος με μια ωραία ενέργεια πέρασε τον αντίπαλο του και γύρισε την μπάλα προς τον Τσιλιανίδη ο οποίος από το ύψος του πέναλτι έκανε το κοντρόλ και το πλασέ αλλά η μπάλα κόντραρε στο σώμα ου Αναστασιάδη και απομακρύνθηκε. Η ομάδα της Καλλονής δεν μπορούσε να απειλήσει την αντίπαλη εστία και τα όποια σουτ επιχείρησαν ο Μανούσο και ο Μάρκοβιτς δεν ανησύχησαν τον Χουάντερσον που μπλόκαρε την μπάλα.
Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου βρήκαν το δεύτερο γκολ που έψαχναν στο 43' όταν ο Κεϊτά έχασε την μπάλα, αυτή έφτασε στον Πορτουλίδη που σέντραρε από τα δεξιά με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Κρολ και τον Αρετόπουλο να δείχνει την άσπρη βούλα, δεύτερο σερί πέναλτι από τον Πολωνό σε δυο διαδοχικά ματς. Ο Βέλλιος ανάλαβε την εκτέλεση του στο 43' έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία και τον χογκ δεξιά και έγραψε το 2-0.
Πιο δυνατά η Καλλονή, το γκολ ο Ηρακλής .
Η Καλλονή μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο στο παιχνίδι και είχε δυο καλές στιγμές για να πετύχει ένα γκολ που θα έδινε άλλο ενδιαφέρον στο ματς. Αρχικά στο 52' ο Μανούσος βρέθηκε σε θέση βολής, εξαπέλυσε τον "κεραυνό" αλλά ο Χουάντερσον έπιασε την μπάλα με ωραία επέμβαση. Στο 60' ο Καραγεωργίου έριξε στο ματς τον Μπαργκάν ο οποίος βοήθησε επιθετικά την ομάδα της Μυτιλήνης. Μάλιστα στο 64' είχε μια πολύ καλή στιγμή. Ο Μανούσος ήταν αυτός που έκανε τη κίνηση από τα δεξιά και την σέντρα με τον επερχόμενο άσο της Καλλονής να πιάνει το βολέ από τα αριστερά αλλά και πάλι ο Χουάντερσον μπλόκαρε εντυπωσιακά.
Ο Ηρακλής όπως και στο πρώτο ημίχρονο έτσι και στο δεύτερο 45λεπτο στην πρώτη καλή στιγμή του βρήκε ένα ακόμη γκολ, το τρίτο του, και ουσιαστικά "κλείδωσε" τη νίκη. Σε μια μπαλιά στην πλάτη της άμυνας ο Βέλλιος πέρασε στο τρέξιμο τον Ούκα και με όμορφο αριστερό πλασέ έκανε το 3-0.
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και πάλι στο 77' και στο 82' με δυο εκτελέσεις φάουλ από τους Μπαργκάν και Μανούσο. Το πρώτο έφυγε λίγο έξω από τα δοκάρια του γκολκίπερ του Ηρακλή ενώ στο δεύτερο ο Χουάντερσον έπεσε στην δεξιά του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο ματς με το 3-0 να παραμένει έως το τέλος της αναμέτρησης και τον Ηρακλή να πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη για το 2016 κάνοντας ένα πολύ καλό ποδαρικό στη νέα χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου