Τελευταία Νέα

23/1/16

19η Aγωνιστική Super League : Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης 0-0

Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης 0-0

Ο Πανιώνιος είχε δοκάρια στο πρώτο πεντάλεπτο με τον Αστέρα, έκανε περισσότερες φάσεις, αλλά το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους στη Νέα Σμύρνη και οι δυο ομάδες εξακολουθούν να ισοβαθμούν στους 28 πόντους.

Χωρίς νικητή και γκολ έληξε το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Αστέρα για την 19η αγωνιστική της Super League. Οι δυο ομάδες εξακολουθούν να ισοβαθμούν στον πίνακα με 28 βαθμούς, με τους Αρκάδες να έχουν και την τύχη με το μέρος τους, βλέποντας την μπάλα να βρίσκει δυο φορές το δοκάρι του Μπαντή (στο 3' και στο 5').
Λίγα πράγματα από τους φιλοξενούμενους στο επιθετικό κομμάτι, φαίνεται πως συμβιβάστηκαν από νωρίς με την ισοπαλία, έχοντας και τον τερματοφύλακά τους σε καλή βραδιά. Όποτε χρειάστηκε ο Μπαντής, έδειξε τα αντανακλαστικά του, την ώρα που ο Διούδης ήταν θεατής στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς.
Το παρών στο ματς έδωσε και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μίχαελ Σκίμπε, αφού υπάρχουν παίκτες και στις δυο ομάδες που ενδιαφέρουν τον Γερμανό εκλέκτορα για την Εθνική μας ενόψει των επικείμενων υποχρεώσεών της.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Γήπεδο: Στάδιο "Νέας Σμύρνης"
Διαιτητής: Δημήτριος Θάνος
Βοηθοί: Κοσμάς Χαρίσης, Ανέστης Δουδούμης
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ουζουνίδης): Διούδης, Οικονόμου, Χατζηισαΐας, Κόρμπος, Σιώπης, Ρισβάνης, Βλάχος, Καραμάνος, Μπακασέτας (87' Χαλκιαδάκης), Μασούρας (73' Τζανδάρης), Ανσαριφάρντ (92' Καθάριος).
ΑΣΤΕΡΑΣ (Βεργέτης): Μπαντής, Λούι,  Αλόκο, Γκοϊάν, Γιαννούλης, Χαμντανί, Κουρμπέλης, Φούντας (44' Λανθαρότε), Μπερτόγλιο (70' Νίκο), Στανισάβλιεβιτς (82' Ιγκλέσιας), Γιάννου.
Κάρτες: 35' Κόρμπος, 45+1' Σταντισάβλιεβιτς, 80' Χαμντανί

Ανασκόπηση αγώνα:

Με την ατυχία του μπορεί να τα βάζει ο Πανιώνιος, διότι στο πρώτο πεντάλεπτο είχε διπλό "ραντεβού" με την ατυχία. Πώς αλλιώς μπορεί να το χαρακτηρίσει κάποιος, όταν η μπάλα έκανε το χατίρι στον Μπαντή σε ισάριθμες περιπτώσεις, "τρακάροντας" με το δοκάρι του. Μόλις στο 3', ο Βλάχος έβγαλε σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Μπαντή δυο λεπτά μετά (βρήκε το αριστερό δοκάρι).
Οι γηπεδούχοι πίεζαν, έψαχναν το γκολ, είχαν τελικές προσπάθειες, την ώρα που ο Αστέρας ψαχνόταν στο χορτάρι και δεν μπορούσε να βρει τρόπο να ξεμυτίσει από την περιοχή του και να απειλήσει τον Διούδη. Κλασική φάση δεν έκαναν στο πρώτο μέρος οι Αρκάδες, με τον Πανιώνιο να έχει δέκα και οι πέντε να βρίσκουν εστία. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων είχε δουλειά και όποτε χρειάστηκε να επέμβει, το έκανε και με το παραπάνω, κρατώντας το μηδέν.
Μετά το 25', ο Αστέρας ισορρόπησε το ματς και βελτίωσε την εικόνα του, χωρίς αυτό βέβαια να μετουσιωθεί σε ευκαιρίες. Απλά, κράτησαν περισσότερο μπάλα οι παίκτες του Βεργέτη και περιόρισαν τις επισκέψεις για τα καρέ του Μπαντή. Λίγο πριν πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, αποχώρησε με τραυματισμό στον δικέφαλο ο Φούντας και στην θέση του πέρασε ο Λανθαρότε.

Στο β' μέρος, η εικόνα του αγώνα ήταν αρκετά διαφορετική απ' ό,τι στο πρώτο. Ο Πανιώνιος δυσκολευόταν να βρει διαδρόμους για να απειλήσει, ενώ όσο κυλούσαν τα λεπτά, ο Αστέρας έδειχνε ότι πήγαινε για την ισοπαλία και αν προέκυπτε φάση, θα προσπαθούσε να "κλέψει" το ματς. Στο 65' χάθηκε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπακασέτα για τους γηπεδούχους, με τον Μπαντή να κάνει εντυπωσιακή επέμβαση και να κρατάει ανέπαφη την εστία του.
Ο ρυθμός είχε πέσει, το 0-0 φαινόταν πως δύσκολα θα άλλαζε, με τον Αστέρα να χάνει καλή ευκαιρία στο 88' με τον Λανθαρότε, ο οποίος θα μπορούσε να έχει καλύτερο τελείωμα με το αριστερό του, ευρισκόμενος σε πολύ καλή θέση απέναντι από τον Διούδη. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε, η λευκή ισοπαλία παρέμεινε και οι δυο ομάδες συνεχίζονται να πορεύονται μαζί στο βαθμολογικό πίνακα, έχοντας από 28 βαθμούς. Πλέον, κοιτάζουν το Κύπελλο, όπου την Τετάρτη (27/1) ο Πανιώνιος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (15:00) και οι Αρκάδες παίζουν με τον Ολυμπιακό (19:30) στο Φάληρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου