Τελευταία Νέα

11/1/16

ΠΑΣ Γιάννινα : Ανακοίνωσε τον Αλέξανδρο Νικολιά!

Νικολιάς Χριστοβασίλης
Ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα είναι και επίσημα από την Δευτέρα (11/1) ο Αλέξανδρος Νικολιάς. 
Με τον Αλέξανδρο Νικολιά ενισχύθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 21χρονος εξτρέμ αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο. Γεννημένος στην Κύμη, αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της ΑΕΚ στην οποία έπαιξε τη σεζόν 2012/13, ενώ ακολούθως πέρασε από Γλυφάδα και από το καλοκαίρι του 2014 ανήκε στην ομάδα της Μαγνησίας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νικολιάς είναι φοιτητής ιατρικής.
Ο βραχύσωμος ποδοσφαιριστής (είναι γεννημένος στις 23 Ιουλίου 1994) έχει παίξει εφέτος σε 12 παιχνίδια (10 στο πρωτάθλημα, 2 στο κύπελλο), ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και σε ΑΕΚ (2012-2013) και Γλυφάδα (2013-2014 {1}).
Αναλυτικά η ανακοίνωση
"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας τριετούς διάρκειας με τον 21χρονο μεσοεπιθετικό Αλέξανδρο Νικολιά. Ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε με μεταγραφή από τον Ολυμπιακό Βόλου."
Από την πλευρά του ο 21άχρονος άσος δήλωσε: 
"Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της νέας μου ομάδας που πίστεψαν σε μένα. Γνωρίζω πολύ καλά ότι έχω έρθει σε έναν ιστορικό σύλλογο, με μεγάλη δυναμική και με έναν υπέροχο κόσμο. Από την πλευρά μου αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δουλέψω σκληρά και θα δώσω τα πάντα έτσι ώστε να βοηθήσω τον ΠΑΣ να πετύχει τους στόχους του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου