Τελευταία Νέα

22/1/16

Νέα Κηφισιά : Στην Σίμπενικ ο Γιώργος Διαμαντάκος!

Ο Γιώργος Διαμαντάκος ξεκίνησε την πρώτη του θητεία στο εξωτερικό με τα χρώματα της Σίμπενικ. Η κροατική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτησή του, παρουσίασε τον 21χρονο σέντερ, κι εκείνος αναφέρθηκε -με τη σειρά του- στην παρουσία του στην ομάδα.
H μεταγραφή του Γιώργου Διαμαντάκου στη Σίμπενικ ολοκληρώθηκε, με τους "πορτοκαλί" να ανακοινώνουν με κάθε επισημότητα την απόκτηση του 21χρονου σέντερ. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού αποχώρησε πριν από δύο μήνες από την Κηφισιά, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Στην Ελλάδα δεν μπορούσε να αγωνιστεί, οπότε κοίταξε τις επιλογές που είχε από το εξωτερικό. Με τη Σίμπενικ να είναι η καλύτερη εξ αυτών. Η κροατική ομάδα (η πρώτη στην καριέρα του Ντράζεν Πέτροβιτς) ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς παίκτη, ο οποίος φωτογραφήθηκε με τη φανέλα που θα φορά από εδώ και στο εξής, μιλώντας παράλληλα για όσα είναι έτοιμος να ζήσει.
"Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα με υψηλούς στόχου. Ήθελα να πάω σε μια ομάδα που θα έπαιρνα χρόνο συμμετοχής. Δυστυχώς στην Κηφισιά δεν μπόρεσα να βρω ρόλο στην Κηφισιά. Ξέρω ότι η Σίμπενικ είναι μια ομάδα που δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες. Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, προτιμώ να "μιλώ" με όσα κάνω στο παρκέ. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να βοηθήσω την ομάδα. Μόνο αυτό μπορώ να υποσχεθώ σε όλους", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Γιώργου Διαμαντάκου, ο οποίος κατέληξε λέγοντας:
"Οι συμπαίκτες μου με υποδέχθηκαν πολύ όμορφα. Η ατμόσφαιρα στις προπονήσεις είναι εξαιρετική. Πρόλαβα να δω κάποια πράγματα κι από την πόλη. Ξέρω ότι δεν έχω δει πολλά ακόμα, βέβαια, από τη Σίμπενικ. Θέλω να επισκεφτώ τις εκκλησίες, τα κάστρα και να δω όλα τα αξιοθέατα της πόλης".
Από την πλευρά του, ο Τζερόμ Σαρίνα, ο νέος του προπονητής είπε πως "πολλοί τον παρομοιάζουν με τον Ιζέτ Τουρκιλμάζ, που πέρσι αγωνίστηκε στην ομάδα. Θα έλεγα πως ο Γιώργος είναι πιο ταλαντούχος, αλλά σίγουρα δεν είναι ίδιοι παίκτες. Δεν έχει πολλές εμπειρίες από το επαγγελματικό επίπεδο και γι αυτό δεν θα πρέπει να περιμένουμε για θαύματα. Θα χρειαστεί χρόνο μέχρι να προσαρμοστεί".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου