Τελευταία Νέα

19/1/16

Ατρόμητος : Στη Γοδόι Κρουζ ο Φερνάντο Γοδόι!

Γοδόι
Η ΠΑΕ Ατρόμητος επισημοποίησε τη λύση της συνεργασίας της με τον Φερνάντο Γοδόι, ο οποίος θα συνεχίσει στην πατρίδα του, στη Γοδόι Κρουζ.
Kαι επισήμως παρελθόν αποτελεί για τον Ατρόμητο ο Φερνάντο Γοδόι. Ο 25χρονος Αργεντινός αμυντικός μέσος "πετάει" την Τρίτη (19/1) για τη χώρα του, ώστε να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της Γοδόι Κρουζ, με την οποία έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.
Στο "αντίο του ο Γοδόι εξέφρασε την πικρία του για τη θέση στην οποία αφήνει τον Ατρόμητο:
"Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο κύριο Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή κύριο Αγγελόπουλο, τον team manager κύριο Σοφιανό και τους δύο προπονητές κυρίους Γρηγορίου – Δέλλα για την άψογη συνεργασία που είχα μαζί τους. Πάνω απ’ όλα όμως να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου με τους οποίους γίναμε πολύ καλοί φίλοι σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Φεύγω κάπως στενοχωρημένος γιατί η ομάδα βάσει της δουλειάς που ξεκίνησε το καλοκαίρι, των συνθηκών δουλειάς και του έμψυχου δυναμικού δεν βρίσκεται στη θέση που της αρμόζει. Είμαι βέβαιος όμως ότι τα παιδιά και το τεχνικό επιτελείο θα κάνουν στην συνέχεια αυτό που πρέπει ώστε στο τέλος της χρονιάς να έχουν πετύχει τους στόχους της ομάδας. Φεύγω από τον Ατρόμητο με τις καλύτερες αναμνήσεις και για τους φιλάθλους που με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Θα τον παρακολουθώ συνέχεια και θα πανηγυρίζω κάθε του επιτυχία".
Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανέφερε στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε: 
"Ολοκληρώθηκε η συμφωνία του Ατρόμητου με την Deportivo Godoy Cruz για την παραχώρηση του Φερνάντο Γοδόι. Ο παίκτης βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μετεγγραφής και το απόγευμα αναχωρεί για την Αργεντινή με ενδιάμεσο σταθμό την Μαδρίτη. Θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις από τη νέα του ομάδα και θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο".
Ο Γοδόι πρωτοήρθε στην Ελλάδα το 2013 για λογαριασμό του Παναιτωλικού, στον οποίο έπαιξε για μια διετία. Στον Ατρόμητο πήγε το περασμένο καλοκαίρι και αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου