Τελευταία Νέα

18/1/16

Παναθηναϊκός : Στην Σαρλερουά ο Σωτήρης Νίνης!

Η συμφωνία του Σωτήρη Νίνη με την Σαρλερουά είναι πλέον επίσημη με τον Έλληνα διεθνή άσο να υπογράφει με την ομάδα του Βελγίου.
Παίκτης της Σαρλερουά είναι και επίσημα ο Σωτήρης Νίνης από το απόγευμα της Δευτέρας (18/1) με τον 25χρονο διεθνή άσο να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο με τον Βελγικό σύλλογο το οποίο θα έχει διάρκεια δύο συν δυο ετών. 
Η Σαρλερουά ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία της με τον Νίνη στην ιστοσελίδα της τονίζοντας"Η Σαρλερουά και ο Σωτήρης Νίνης έφτασαν σε συμφωνία. Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δυο χρόνια συν οψιόν για άλλα δυο χρόνια με την ομάδα μας.
Ο Νίνης ήταν ένας από τους πιο νεαρούς ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στην Super League σε ηλικία 16 ετών και εννιά μηνών και είναι ο πιο νέος σκόρερ στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδος (33 συμμετοχές, 3 γκολ). Ο Σωτήρης εκτός του ότι είναι ο πιο νέος παίκτης που σκόραρε με την Εθνική Ελλάδος ήταν επίσης στην Εθνική Ελλάδος U19 που έφτασε στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το 2007. Επίσης ανακηρύχθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα του τουρνουά.
Ο Σωτήρης Νίνης (1.73ύψος , 70 κιλά) γεννήθηκε στις 3 Απριλίου 1990 και παίζει ως μέσος χρησιμοποιώντας και τα δυο πόδια. Η οικογένεια της Σαρλερουά καλωσορίζει τον Νίνη και του εύχεται τα καλύτερα με τη φανέλα της ομάδας". Στη συνέχεια υπάρχει το βιογραφικό του Σωτήρη Νίνη και η παρουσία του στις ομάδες που έπαιξε.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναθηναϊκός ήθελε να διατηρήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης, κοντά στο 20%, κάτι που δεν δέχτηκε ο νεαρός άσος και τελικά ο όρος αυτός δεν μπήκε στη λύση του συμβολαίου του με τον 25χρονο άσο να πηγαίνει ως ελεύθερος στην Σαρλερουά, κρατώντας ο ίδιος το 20% σε ενδεχόμενη μεταπώληση. Ο Νίνης επιθυμεί να κάνει στο Βέλγιο ένα νέο ξεκίνημα και να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
Τον ευχαρίστησε και τον αποχαιρέτησε ο Παναθηναϊκός.
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός λίγη ώρα αργότερα έβγαλε και σχετική ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε τον Σωτήρη Νίνη για την δεύτερη παρουσία του στο τριφύλλι και του ευχήθηκε ότι καλύτερο για τη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας:
«Ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ο Σωτήρης Νίνης θα συνεχίσει την καριέρα του στη βελγική Σαρλερουά. Έτσι ολοκλήρωσε και τη δεύτερη θητεία του στο σύλλογό μας, έχοντας πλέον καταγράψει 167 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της ομάδας. Ο Σωτήρης προέρχεται από την ακαδημία του συλλόγου, έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα στα 16 του χρόνια και μετά από μία διετία σε Πάρμα και ΠΑΟΚ, γύρισε πριν από 13 μήνες στον Παναθηναϊκό. Η ΠΑΕ του εύχεται καλή τύχη στο επόμενο βήμα της ποδοσφαιρικής διαδρομής του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου