Τελευταία Νέα

5/1/16

Καβάλα : Απέκτησε τους Λέον Ουίλιαμς, Λασάν Κρομά και Τράβις ΜακΚι.στην θέση των Ράσελ Ρόμπινσον, Μορίς Κεμπ και Ρομπ Τζόουνς!

Η Καβάλα θα είναι... αγνώριστη στον β' γύρο της Basket League ΣΚΡΑΤΣ αφού ολοκλήρωσε το τυπικό κομμάτι της απόκτησης των τριών νέων ξένων παικτών. 
Η νίκη επί του Αρκαδικού βελτίωσε αισθητά το κλίμα εντός της Καβάλας, αλλά και τις πιθανότητες των "μπλε" να παραμείνουν στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Η ομάδα του Στιβ Γιατζόγλου έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των δέκα (10) διαδοχικών ηττών και πλέον κάνει ό,τι μπορεί για να ενισχυθεί εν όψει του β' γύρου του ελληνικού πρωταθλήματος.
Το βέβαιο -σε ό,τι αφορά το ρόστερ- είναι ότι οι Ράσελ Ρόμπινσον, Μορίς Κεμπ και Ρομπ Τζόουνς δεν θα συνεχίσουν στην μακεδονική πόλη αφού δεν έπεισαν με την απόδοσή τους πως αξίζουν μια θέση στη δωδεκάδα των "Αργοναυτών" για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Αντ αυτών, αποκτήθηκαν οι Λέον Ουίλιαμς, Λασάν Κρομά και Τράβις ΜακΚι.
Οι τρεις τους μπήκαν άμεσα στο παρκέ ξεκινώντας προπονήσεις με τη νέα τους ομάδα, ενώ θα είναι στη διάθεση του Στιβ Γιατζόγλου στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Λαύριο (16/1, 17:00), για τη 14η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου