Τελευταία Νέα

26/1/16

Πανθρακικός : Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης!

Πασχαλάκης
Ο αντικαταστάτης του Μάρκου Βελλίδη στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Ο 26χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε για 2,5 χρόνια στην ομάδα της Ηπείρου και δήλωσε ότι είναι τιμή του που θα αγωνιστεί εκεί.
Υστερα από 3,5 χρόνια στον Πανθρακικό, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 26χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε για 2,5 χρόνια στους Ηπειρώτες, καθώς στην ομάδα της Κομοτηνής ήταν αναπληρωματικός και δεν είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής.
Η ανακοιίνωση:
"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας διάρκειας δυόμιση ετών με τον εικοσιεξάχρονο τερματοφύλακα Αλέξανδρο Πασχαλάκη".
Μετά τη συμφωνία ο Πασχαλάκης, που έχει παίξει και σε Ηλιούπολη και Λεβαδειακό, ανέφερε:
"Είναι τιμή μου που ανήκω πλέον κι εγώ στην οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Το να αγωνίζεσαι σε έναν τόσο ιστορικό Σύλλογο είναι μεγάλη χαρά και συνάμα μεγάλη ευθύνη. Είναι μια πρόκληση για μένα ο ΠΑΣ, μιας και οι προσδοκίες είναι υψηλές.
Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι σε αυτή τη θέση αγωνιζόταν μέχρι πρότινος ένας μεγάλος τερματοφύλακας. Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα δουλέψω με τον κ. Τσελιόπουλο, γιατί γνωρίζω ότι είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές τερματοφυλάκων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη, στον Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Νιαρχάκο και στους προπονητές της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν τη δυνατότητα να αγωνιστώ στον Σύλλογο αυτό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου