Τελευταία Νέα

31/1/16

Αρκαδικός : Απέκτησε Κάμερον Τζόουνς στη θέση του Τοντ Μπράουν!

Τζόουνς
Ο Αρκαδικός στην προσπάθειά του να παραμείνει στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ ήρθε σε συμφωνία με τον Κάμερον Τζόουνς που θα αντικαταστήσει τον Τοντ Μπράουν.
Στην αντικατάσταση του Τοντ Μπράουν με τον Κάμερον Τζόουνς προχώρησε ο Αρκαδικός στην προσπάθειά του να παραμείνει στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ ενώ βρίσκεται πάντα σε αναζήτηση και ενός σέντερ.
Ο Τζόουνς είναι 26 ετών, έχει ύψος 1,93μ. και αφού υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιό του και αναμένεται αύριο Δευτέρα (1/2) να βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας. Το νέο μέλος του ρόστερ της ομάδας της Τρίπολης ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στο Ισραήλ με τη φανέλα της Ιρόνι Νες Ζιόνα, η οποία τον αποδέσμευσε στις 20 Ιανουαρίου ενώ την περσινή χρονιά είχε αγωνιστεί στη Vtb League με τη ρωσική Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης.
Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Τζόουνς είχε απασχολήσει τον Αρκαδικό και πριν από δύο εβδομάδες αλλά σε εκείνο το χρονικό σημείο το φλερτ δεν έδειξε να προχωράει. Τελικά όπως αποδείχθηκε ο χρόνος κύλησε υπέρ της ομάδας της Τρίπολης που πλέον αναμένει την άφιξή του.
Όσον αφορά τον Μπράουν το σημερινό του παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν το τελευταίο του με τη φανέλα του Αρκαδικού και το τελευταίο του στη φετινή Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Κάτι που φάνηκε και μετά από τη λήξη του όπου χαιρέτησε άπαντες στα αποδυτήρια, ο οποίος δεν έπεισε πως μπορεί να κάνει τη διαφορά έχοντας 8.1 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ κατά μέσο όρο στις 16 αναμετρήσεις που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου