Τελευταία Νέα

29/1/16

Ολυμπιακός : Στον Αστέρα Τρίπολης ο Nίκος Ιωαννίδης!


Ο Αστέρας ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου Έλληνα επιθετικού, Νίκου Ιωαννίδη, για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα για τους Αρκάδες.

O Nίκος Ιωαννίδης, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τη φανέλα της Ντόρτμουντ είναι η τέταρτη μεταγραφική προσθήκη του Αστέρα κατά την τρέχουσα περίοδο μετά τους Αλεξάνταρ Στανισάβλιεβιτς, Κώστα Τριανταφυλλόπουλο και Κρίστιαν Μανουέλ "Πότσι" Τσάβες.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα γεννήθηκε στις 26 Απριλίου 1994 στο Ρεμσχαϊντ της Γερμανίας, αγωνίζεται ως επιθετικός, επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο 10 και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2018.
Ο Νίκος Ιωαννίδης είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες (Παίδων, Νέων, Ελπίδων) και έχει σημειώσει 13 γκολ, ενώ με την Τσβόλε κατέκτησε το Ολλανδικό Σούπερ Καπ το 2014 με αντίπαλο τον Άγιαξ! Έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Ολυμπιακού και της Χάνσα Ροστόκ.
"Ο Αστέρας είναι μια ιδανική ευκαιρία για μένα. Ήθελα ν' αγωνιστώ σε ένα σύλλογο όπως ο Αστέρας , που έχει συνεχόμενες παρουσίες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μετά από τρία συνεχόμενα χρόνια στο εξωτερικό, ήταν η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψω στην Ελλάδα και να αγωνιστώ σε ένα μεγάλο σύλλογο. Ελπίζω να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και να πετύχουμε όλοι μαζί ακόμη μεγαλύτερα πράγματα στο μέλλον.", υποστήριξε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου