Τελευταία Νέα

6/2/16

Άρης - Αιγινιακός 1-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Ο Άρης επικράτησε με 1-0 του Αιγινιακού με γκολ του Αντώνη Καπνίδη, σε φιλική αναμέτρηση η οποία διεξήχθη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" λόγω της εκ νέου μετάθεσης της 21ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής.
Ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε δραστηριότητα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, με την επιτροπή να ανακοινώνει τη νέα αναβολή της αγωνιστικής λόγω των σοβαρών και συνεχιζόμενων προβλημάτων στις οδικές και ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Άρη να φιλοξενήσει τον Αιγινιακό σε φιλική αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" το Σάββατο το μεσημέρι.
Δεκατρία λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης, ο Ιντζίδης σπατάλησε μια καλή ευκαιρία μπροστά στον Τόλλιο, με τον δεύτερο να νικά τον Μάουρο Πόι στο 23ο λεπτό. Το σουτ του Τάτου, δύο λεπτά αργότερα πέρασε άουτ και στο 33', ήρθε το γκολ.
Ο Μάουρο Πόι έκανε την πάσα στο πρώτο δοκάρι και ο Αντώνης Καπνίδης με ωραίο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα της εστίας του Τόλλιου. Λίγες οι ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο για τους "κίτρινους", με τις πιο αξιοσημείωτες αυτές του Κυβελίδη στο 56ο λεπτό και του Κόκε στο 58ο, με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Η σύνθεση του Άρη: Σιδεράκης (46΄Τζινάρ), Γεωργιάδης (46΄Βουτσιάς), Κόκε (75΄Μπουλγκουρίδης), Καλογέρης (46΄Καζναφέρης), Μελισσάς (46΄Μαζουλουξής), Ιντζίδης (85΄Σαμαρόπουλος), Πόι (46΄Ντόγος) (89΄Ανδρεάκος), Ν΄Λουντούλου (46΄Κωσταντινίδης), Καπνίδης (46΄Κυβελίδης), Τάτος, Τσουμάνης (68΄Σταυρίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου