Τελευταία Νέα

19/2/16

Η κλήρωση για τη φάση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας!


ΑΕΚ-Ατρόμητος και ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός είναι τα δύο ζευγάρια που έβγαλε η κληρωτίδα για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού ανέδειξε η κλήρωση της φάσης των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (19/2) στα γραφεία της ΕΠΟ, ενώ στο έτερο ζευγάρι η ΑΕΚ θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ατρόμητο, στον πάγκο του οποίου βρίσκεται ο πρώην προπονητής της Τραϊανός Δέλλας.
Οι "ερυθρόλευκοι" καλούνται να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά όπως είχε συμβεί και τη σεζόν 2013-14, όπου τότε ο "Δικέφαλος" είχε πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του ΟΑΚΑ (έχασε 4-1 από τον Παναθηναϊκό), ενώ αξίζει  να υπογραμμισθεί πως η ομάδα του Μάρκο Σίλβα έχει νικήσει φέτος δύο φορές αυτήν του Ίγκορ Τούντορ για το πρωτάθλημα (2-0 στην Τούμπα στον πρώτο γύρο, 1-0 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στο δεύτερο). 
Όσον αφορά στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, συνιστά το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας το 2011, ενώ φέτος έχει την ιδιαιτερότητα πως στον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου βρίσκεται ο Τραϊανός Δέλλας, που αποχώρησε μεσούσης της σεζόν από τους "κιτρινόμαυρους" μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας στην τεχνική ηγεσία τους.
Στο πρώτο μάλιστα ραντεβού των δύο ομάδων όπου ο "Κολοσσός" αντιμετώπισε την Ένωση, ο Ατρόμητος επιβλήθηκε 1-0 και σταμάτησε το σερί εννέα συνεχόμενων νικών που μετρούσε σε όλες τις διοργανώσεις ο "Δικέφαλος" του Γκουστάβο Πογέτ.
Tα ζευγάρια :
ΑΕΚ-Ατρόμητος  
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
Τα πρώτα ματς θα γίνουν 2 και 3 Μαρτίου σε Τούμπα και ΟΑΚΑ αντίστοιχα, ενώ οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν ένα μήνα μετά, στις 6 και 7 Απριλίου σε «Καραϊσκάκη» και Περιστέρι αντίστοιχα. Α 

Παράλληλα ορίστηκε και ο τελικός του θεσμού, που θα γίνει στις 23 Απριλίου, μια εβδομάδα πριν το Πάσχα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου