Τελευταία Νέα

4/2/16

ΑΕΚ : Ανανέωσε ο Άνταμ Τζανετόπουλος!

Η ΑΕΚ και ο διεθνής Έλληνας αμυντικός, Άνταμ Τζανετόπουλος, συμφώνησαν στην επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι και το 2020.
O 21χρονος Έλληνας διεθνής αμυντικός, Άνταμ Τζανετόπουλος, θα φορά τη φανέλα της ΑΕΚ μέχρι το 2020, όπως ανακοίνωσε η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ την Πέμπτη το απόγευμα.
Η ΑΕΚ λίγο πριν την σέντρα του ματς με τον Ηρακλή, ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό, για συμβόλαιο μέχρι και το 2020. Προφανώς με αναπροσαρμογή των οικονομικών δεδομένων. Το συμβόλαιο του Τζανετόπουλο έληγε το 2017, αλλά εδώ και πολύ καιρό είχε πέσει στο τραπέζι το ζήτημα της ανανέωσης. Κάτι που έληξε σήμερα με συμφωνία ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον παίκτη.
Ο Άνταμ Τζανετόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού και το 2012 μετακόμισε στη Νίκη Βόλου. Με τη φανέλα του "Δικέφαλου" είχε επτά συμμετοχές κι ένα γκολ στη Γ' Εθνική, 21 συμμετοχές (εκ των οποίων οι 16 στη Football League και οι 5 στο Κύπελλο Ελλάδας με ένα γκολ) τη σεζόν 2014-2015, ενώ και 7 συμμετοχές στην τρέχουσα σεζόν της Super League καθώς και τρεις στο Κύπελλο Ελλάδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
"Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Ανταμ Τζανετόπουλος συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ και να παραμείνει στη δύναμή της μέχρι το καλοκαίρι του 2020.
Μετά την επίτευξη της συμφωνίας, ο διεθνής ποδοσφαιριστής δήλωσε: 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος, διότι έγινε αυτό που πραγματικά επιθυμούσα. Από εδώ και πέρα, το μόνο μου μέλημα είναι να επικεντρωθώ στις υποχρεώσεις μου στην ομάδα και να δικαιώσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου