Τελευταία Νέα

5/2/16

Κόροιβος Αμαλιάδας : Ανακοίνωσε τον Αλεξάνταρ Τσάπιν!

Ο Κόροιβος ενισχύθηκε με την απόκτηση του έμπειρου Σλοβένου πλέι-μέικερ, Αλεξάνταρ Τσάπιν, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Πανιώνιο και Πανελλήνιο. Η ομάδα της Αμαλιάδας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας τους.
Με επίσημη ανακοίνωση της, η ομάδα της Αμαλιάδας γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο Σλοβένο πλέι-μέικερ, Αλεξάνταρ Τσάπιν, για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο αθλητής είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, καθώς πριν τον Κόροιβο, αγωνίστηκε σε Πανελλήνιο (2004-2005) και Πανιώνιο (2008). Στις σεζόν 2009-2010 και 2010-2011 συμμετείχε στην Euroleague με την φανέλα της Ζαλγκίρις Κάουνας.
Η ανακοίνωση για τον Κόροιβο:
"Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Σλοβένο αθλητή Αλεξάνταρ Τσάπιν μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου 1982 στο Σαράγιεβο, έχει ύψος 1.86μ και καλύπτει τόσο τη θέση του πλέι μέικερ, όσο και αυτή του σούτινγκ γκαρντ
Ο έμπειρος παίκτης αποτελεί σίγουρη και δοκιμασμένη λύση, που γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα, έχοντας φορέσει τις φανέλες του Πανελληνίου και του Πανιωνίου, ενώ στο βιογραφικό του πιστώνεται και πολλές συμμετοχές στην Ευρωλίγκα με ΚΡΚΑ, Ζαλγκίρις Κάουνας και Ολίμπια Λιουμπλιάνας.
Κουβαλάει στις πλάτες του μια γεμάτη υψηλές παραστάσεις καριέρας, παίζοντας σε ΚΡΚΑ, Τουρκ Τέλεκομ, ΜΖΤ, Καζέρτα, Βόννη, Γκραβελίν, Ρέτζιο Καλάμπρια, Βαρέζε, Λοκομοτίβ Ροστόφ, Ζαλγκίρις Κάουνας, Ολίμπια Λιουμπλιάνας, Ραντνίτσι και Μπουντούτσνοστ. Φέτος, ξεκίνησε τη σεζόν στην Ιγκοκέα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου