Τελευταία Νέα

5/3/16

25η Aγωνιστική Super League : Πλατανιάς - Πανιώνιος 0-0


Σε ένα ματς με πολλά λάθη και παράπονα Πλατανιάς - Πανιώνιος έμειναν στο 0-0 με τον ιστορικό να παραμένει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

To παιχνίδι στην Κρήτη ξεκίνησε με διάθεση από τις δυο ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Παρόλα ατά όσο περνούσε ο χρόνος οι φάσεις γίνονταν όλο και λιγότερες, ενώ ο διαιτητής έδωσε πολλά φάουλ με αποτέλεσμα να χαλάσει ο ρυθμός.
Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα μοιάζει δίκαιο, αν και οι διαιτητές της αναμέτρησης άφησαν παραπονεμένες και τις δυο ομάδες.

Τα στοιχεία του αγώνα:

Γήπεδο: Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων
Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Βοηθοί: Αντώνιος Καρατζίκας (Αθηνών), Στυλιανός Τσολάκης (Αθηνών)
4ος: Ιωάννης Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)
Παρατηρητής: Χαράλαμπος Καρατζάς (Εύβοιας)
Συνθέσεις:
Πλατανιάς (Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Σελίν, Μπανανά, Κουλιμπαλί, Γκνιάτιτς, Μουνάφο (Στανισάβλιεβιτς 83'), Αποστολόπουλος (Τσουράκης 61'), Ντίνας, Μιλούνοβιτς (Πάγκαλος 77'), Ανγκούλο.
Πανιώνιος(Ουζουνίδης): Διούδης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Τζανδάρης (Χαλκιαδάκης 65'), Μασούρας (Μπαργκάν 93'), Καθάριος, Μπακασέτας (Πατσατζόγλου 87'), Καραμάνος.
Κάρτες: Ρισβάνης (κίτρινη 6'), Τζανδάρης (κίτρινη 37'), Χαλκιαδάκης (κίτρινη 79'), Κουλιμπαλί (κίτρινη 81').

Ανασκόπηση αγώνα:

Πρώτο ημίχρονο με πολλές φάσεις και για τις δυο ομάδες, αλλά και παράπονα για την διαιτησία του αγώνα. Σε τρεις περιπτώσεις ο Λαμπρόπουλος και οι βοηθοί του ελέγχονται για τις αποφάσεις τους (δείτε περισσότερα πιο κάτω) που αλήθεια είναι πως ήταν οριακές.
Καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πλατανιάς είχε την κατοχή της μπάλας και έχασε τρεις καλές στιγμές με Μιλούνοβιτς και Ντίνα. Ο ιστορικός απείλησε με Ρισβάνη και Καραμάνο, όμως ο Σωτηρίου δεν ανησύχησε. Στο 22ο λεπτό ο Ανγκούλο έχασε τη μεγαλύτερη φάση του πρώτου μέρους, με την κεφαλιά του να πέφτει και να διώχνει ο Διούδης, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μασούρας σκόραρε, όμως ο βοηθός τον έδωσε οφσάιντ.
Το ημίχρονο έληξε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να βγαίνει εκτός εαυτού και να τα βάζει με τον διαιτητή της αναμέτρησης. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Πλατανιά να έχει μία καλή στιγμή με τον Ανγκούλο, όμως το σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ. Την ίδια τύχη είχε και μία κεφαλιά του ίδιου λίγο αργότερα. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς άλλες φάσεις, αλλά με πολλά λάθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου