Τελευταία Νέα

27/3/16

28η Aγωνιστική Γ Εθνικής (1ος 'Ομιλος) : Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Άρης 0-1

Ο Άρης πέρασε νικηφόρα με 1-0 από την έδρα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και θέλει έναν βαθμό για την οριστική άνοδο στη Football League. Σκόρερ για τους "κίτρινους" ο Πόι.
Μόλις έναν βαθμό θέλει ο Άρης για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδό του στη Football League. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πέρασε και από την έδρα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, επικρατώντας 1-0 και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ήττα του Νέστου Χρυσούπολης και παράλληλα κράτησε την διαφορά από την Δόξα Δράμας στους 15 βαθμούς.
Αν πάρει έστω την ισοπαλία με τον Εορδαϊκό την ερχόμενη εβδομάδα, τότε επιστρέφει και με τη... βούλα στις επαγγελματικές κατηγορίες, ατενίζοντας το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Άλλωστε, το μέγεθος του Άρη δεν είναι για να παίζει δυο σερί χρόνια στην Γ' Εθνική.
Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου, αυτή με τον Ιντζίδη να πλασάρει μέσα από την μικρή περιοχή, αλλά να στέλνει την μπάλα στην αγκαλιά του Καλαϊτζίδη. Πρωταγωνιστής στις δύο επόμενες προσπάθειες των φιλοξενούμενων, ήταν ο ο Αντώνης Καπνίδης, ο οποίος δεν μπόρεσε να σκοράρει στο 29' και στο 31'.
Ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο δεν διαφοροποιήθηκε με τον Άρη να συνεχίζει να ψάχνει διαδρόμους για το γκολ Στο 60', ο Τάτος σέντραρε και ο Μάουρο Πόι με προβολή άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια δεν υπήρξαν αξιόλογες φάσεις, με τον Άρη να κρατάει εύκολα το προβάδισμα.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Καλαϊτζίδης, Θάνος, Τσορμπατζίδης, Δούπας, Κατρινίτσας, Τορομανίδης, Αμπραχαμιάν, Θεοδωράκης (85' Πιλτικάκης), Γωνιάδης, Τσαμουρλίδης (65' Μαμούτ), Γκαϊδατζής.
Άρης: Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Μελισσάς, Ιντζίδης, Τσουμάνης, Ρόβας, Τάτος, Κόκε (70' Καλογέρης), Πόι (78' Ν' Λουντούλου), Ντούνης, Καπνίδης (87' Κωνσταντινίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου