Τελευταία Νέα

22/3/16

Κόροιβος Αμαλιάδας : Ανακοίνωσε Ουέμπστερ!

Ο Νεοζηλανδός, Κόρεϊ Ουέμπστερ, είναι και με τη... βούλα παίκτης του Κόροιβου Αμαλιάδας και θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στη μάχη παραμονής με τον Αρκαδικό.
Την απόκτηση του Νεοζηλανδού, Κόρεϊ Ουέμπστερ, ανακοίνωσε ο Κόροιβος Αμαλιάδας και παίρνει την θέση του Όμπι Τρότερ, ο οποίος πήγε στην ιταλική, Μπρίντιζι. Αποτελεί μια πολύ σημαντική προσθήκη για την ομάδα και ο Χάρης Μαρκόπουλος θα τον έχει στο ντέρμπι παραμονής με τον Αρκαδικό στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.
Από τους Skycity Breakers της Νέας Ζηλανδίας στο πρωτάθλημα της Α1. Ο 27χρονος γκαρντ που ολοκλήρωσε το φετινό πρωτάθλημα με μέσο όρο 19.57 πόντους, 2.18 ριμπάουντ και 2.32 ασίστ είναι διεθνής από το 2008 με την Εθνική Νέας Ζηλανδίας, ενώ έχει στεφθεί και τρεις φορές πρωταθλητής Αυστραλίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νεοζηλανδό καλαθοσφαιριστή Κόρεϊ Ουέμπστερ!
Ο διεθνής παίκτης υπέγραψε μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και δυναμώνει σημαντικά την περιφερειακή γραμμή του Χάρη Μαρκόπουλου μετά την αποχώρηση του Όμπι Τρότερ για την ιταλική Μπρίντιζι.
Ο Ουέμπστερ είναι 27 ετών, έχει ύψος 1.88μ. και καλύπτει με την ίδια ευχέρεια και τις δύο θέσεις των γκαρντ. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν Σκάισιτι Μπρέικερς, με τη φανέλα των οποίων εντυπωσίασε στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας, έχοντας κατά μέσο όρο 19.6 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Κόροιβου βρίσκεται ήδη στην Αμαλιάδα και θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο μεγάλο ντέρμπι με τον Αρκαδικό για την 24η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ...".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου