Τελευταία Νέα

28/4/16

ΑΕΚ - Ηλυσιακός 6-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Ο Στέλιος Μανωλάς έδωσε αγωνιστικά λεπτά σε παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής στη φιλική νίκη με 6-0 επί του Ηλυσιακού.
'Ηδη από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την ΑΕΚ ο Στέλιος Μανωλάς, ξεκαθάρισε προς πάσα κατεύθυνση, πως το βαρύ πρόγραμμα που περιμένει την ομάδα τον προσεχή μήνα, απαιτεί την ετοιμότητα όλων των ποδοσφαιριστών του ρόστερ. Ακόμα και εκείνων που επί Πογέτ ήταν παραγκωνισμένοι.
Και ο λόγος που ο Μανωλάς ζήτησε να γίνει φιλικό σήμερα (28/4) στα Σπάτα με τον Ηλυσιακό, ήταν κυρίως για να πάρουν αγωνιστικά λεπτά, όσοι είχαν μέχρι τώρα λίγο χρόνο συμμετοχής. Προκειμένου όλοι να βρίσκονται σε ετοιμότητα.
Η ΑΕΚ νίκησε 6-0, με τον Μπουονανότε να πετυχαίνει δυο γκολ. Επίσης σκόραρε και ο Τζανετόπουλος που έπαιξε και πάλι στη μεσαία γραμμή, ο Πλατέλλας που μετά από συνεχόμενα ματς εκτός αποστολής έδειξε να ξαναβρίσκει ρυθμό, ο Πέκχαρτ αλλά ακόμα και ο Κρισάντους που έπαιξε ως αλλαγή.
Η αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ απαρτιζόταν από τους Ανέστη, Μπακάκη, Κολοβέτσιο, Σβάρνα, Σοϊλέδη, Τζανετόπουλο, Κορδέρο, Μπουονανότε, Πλατέλλα, Τζεμπούρ και Πέκχαρτ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Βούρας, Βασιλαντωνόπουλος, Αρθο, Κρισάντους και Γαλανόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου