Τελευταία Νέα

19/4/16

ΑΕΚ : Τέλος ο Γκουστάβο Πογέτ!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ αποτελεί εδώ και λίγα λεπτά ο Γκουστάβο Πογέτ, μετά την συνάντηση που είχε με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στο "Holiday Inn".
O Γκουστάβο Πογέτ δεν είναι πλέον προπονητής της ΑΕΚ, καθώς μετά τη συνάντηση που είχε με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στο "Holiday Inn", όπου είχε καταλύσει η αποστολή της Ένωσης, ήρθε το διαζύγιο των δύο πλευρών.
Ο Ουρουγουανός νωρίτερα μέσα στην ημέρα είχε γνωστοποιήσει την πρόθεση του να μην συνεχίσει στον κιτρινόμαυρο πάγκο μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, ωστόσο οι εξελίξεις ήρθαν πολύ γρηγορότερα.
Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, πήγε στο ξενοδοχείο όπου βρισκόταν η αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση της Τετάρτης (20/4, πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου) με τον Ατρόμητο και συζήτησε με τον Πογέτ για περίπου 40 λεπτά.
Μετά το τέλος της συνάντησης τους έγινε γνωστό ότι η συνεργασία των δύο πλευρών θα σταματήσει άμεσα, με το πιθανότερο σενάριο να θέλει τον Στέλιο Μανωλά να κάθεται στον πάγκο στο παιχνίδι κόντρα στους Περιστεριώτες.
Απομένουν πλέον τα διαδικαστικά για το "αντίο" του Πογέτ, ο οποίος φώναξε τους παίκτες του στο σαλόνι του ξενοδοχείου ώστε να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις και να τους αποχαιρετίσει.
Λίγη ώρα αργότερα ο Ουρουγουανός τεχνικός με τους συνεργάτες του αποχώρησαν από το "Holiday Inn", εκεί όπου αναμένεται να φτάσει άμεσα ο Στέλιος Μανωλάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου