Τελευταία Νέα

24/4/16

Αστέρας Τρίπολης : Τέλος οι Μπαντής, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Λιού, Κιτόκο και Τορμένα!

Το «ευχαριστώ» του Αστέρα στους επτά που έφυγαν

Το τέλος της συνεργασίας με επτά ποδοσφαιριστές, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης, ξεκινώντας… εκκωφαντικά την ανανέωση του ρόστερ του. 

Επτά «αντίο» είπε ο Αστέρας Τρίπολης με ανακοίνωσή του, ξεκινώντας με δυναμικό τρόπο -και από νωρίς- την ανανέωση του ρόστερ του. 

Μετά από συναντήσεις με τον Δημήτρη Μποροβήλο, ο Αστέρας αποχαιρέτησε επτά ποδοσφαιριστές, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι, ανάμεσά στους οποίους συμπεριλαμβάνονται παίκτες με πολυετή πορεία στο σύλλογο. 

Συγκεκριμένα, οι Αρκάδες ξεκίνησαν «εκκαθάριση» αποχαιρετώντας τους Μπαντή, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Ζησόπουλο, Λιού, Κιτόκο και Τορμένα. 

Η ανακοίνωση: 


«Αυτές τις μέρες πραγματοποιήθηκαν συνεχόμενες συναντήσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Δημήτρη Μποροβήλου με ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στις 30 Ιουνίου 2016. 

Η διοίκηση ευχαρίστησε θερμά τους Γιώργο Μπαντή, Dorin Goian, Khalifa Sankare, Γιώργο Ζησόπουλο, Braian Lluy, Ritchie Kitoko και Ederson Tormena για όσα σημαντικά προσέφεραν στην ομάδα τα χρόνια που αγωνίστηκαν με τη φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ και αποφασίστηκε η μη ανανέωση της συνεργασίας. 

Όλοι οι άνθρωποι της ευρύτερης οικογένειας του ΑΣΤΕΡΑ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν μέσα από την καρδιά τους όλα αυτά τα παιδιά, τα οποία συνέδεσαν την παρουσία τους στην ομάδα με χρυσές σελίδες της ιστορίας της. Αντίο φίλοι και καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνετε
».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου