Τελευταία Νέα

5/4/16

KAE AEK : Απέκτησε τον Μάικλ Έρικ!

Οι διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ της ΑΕΚ συνεχίζονται λίγο πριν από την έναρξη των πλέι οφ αφού ο Μάικλ Έρικ θα είναι ο νέος σέντερ που θα ενισχύσει τη ρακέτα της "Ένωσης".
O Mάικλ Έρικ θα πλαισιώσει τους Λουκά Μαυροκεφαλίδη και Δημήτρη Μαυροειδή στην φροντ λάιν της ΑΕΚ που ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον παίκτη κι έτσι θα παραταχθεί ενισχυμένη στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου με τον Αρκαδικό (9/4, 17:00) και στα πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.
Ο Έρικ φόρεσε τη φανέλα του Πανελευσινιακού το 2014 για ένα μόλις παιχνίδι (σ.σ.: είχε 19 πόντους στη νίκη επί του Κόροιβου), πριν παραχωρηθεί στην Μπρίντιζι, με την οποία ολοκλήρωσε τη σεζόν στην ιταλική Serie A.
Το καλοκαίρι, ωστόσο, αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρο της επιστροφής στο ΝΒΑ, όπου έπαιξε για λίγο με τα χρώματα των Μιλγουόκι Μπακς. Με τη φανέλα των "Ελαφιών" παρουσιάστηκε μάλιστα στο Summer League, δίχως όμως να εξασφαλίσει συμβόλαιο. Δεν το έβαλε κάτω, υπέγραψε στους Texas Legends (σ.σ. θυγατρική των Ντάλας Μάβερικς), με τους οποίους έχει 12 πόντους, 9.1 ριμπάουντ και 1.9 κοψίματα ανά παιχνίδι φέτος.
Πλέον θα γεμίσει τη γραμμή ψηλών της "Ένωσης", προσφέροντας μια ακόμα αξιόπιστη λύση στον Γιούρι Ζντοβτς.

H ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Προσύμφωνο με την ΑΕΚ υπέγραψε πριν από λίγο ο Μάικλ Έρικ. Ο Νιγηριανός φόργουορντ αναμένεται στην Αθήνα εντός των επόμενων ημερών και αφού ακολουθήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες (ιατρικές εξετάσεις κ.λ.π.) θα υπογράψει συμβόλαιο με τη «Βασίλισσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου