Τελευταία Νέα

21/4/16

ΚΑΕ Παναθηναϊκός : Tέλος οι Σάσα Πάβλοβιτς και Όγκνιεν Κούζμιτς!

                                 

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με τους Σάσα Πάβλοβιτς και Όγκνιεν Κούζμιτς. Οι δύο παίκτες αποχαιρέτησαν τα μέλη της ομάδας.
Οι δύο Σέρβοι πέρασαν από το ΟΑΚΑ και αποχαιρέτησαν τους πρώην πλέον συμπαίκτες τους. 

Αμφότεροι δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στην Α1 (τις θέσεις τους είχαν πάρει Γουίλιαμς και Χάντερ) και ως εκ τούτου δεν υπολογίζονταν για κάτι άλλο, μετά και τον αποκλεισμό στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. 

Ο Πάβλοβιτς δεν άφησε καθόλου καλές εντυπώσεις απ' το πέρασμά του στο τριφύλλι και επ' ουδενί δεν δικαίωσε για την επιλογή του. Ο άλλοτε NBAer παρουσιάστηκε... σχεδόν μόνιμα ράθυμος και χωρίς ενέργεια, με αποτέλεσμα να γίνει «κόκκινο πανί» για την εξέδρα, με αποκορύφωμα την γιούχα στο τρίτο ματς με την Λαμποράλ. Στην Ευρωλίγκα μέτρησε 5.6 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ κατά μέσο όρο, αλλά η συνολική εικόνα του ήταν αποκαρδιωτική. 

Όσον αφορά τον Κούζμιτς, αφήνει τους Κυπέλλουχους με 5.1 πόντους και 4.1 ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα και σίγουρα πιο θετικό πρόσημο σε σχέση με τον συμπατριώτη του. Άλλωστε πάλευε κάθε φορά που βρισκόταν στο παρκέ, θεωρείτο «τίμιος», απλώς όχι αρκετός γι' αυτό το επίπεδο... 

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός :

"Πριν την έναρξη της προπόνησης στο γήπεδο βρέθηκαν οι Σάσα Πάβλοβιτς και Όγκνιεν Κούζμιτς και αποχαιρέτισαν τους πρώην συμπαίκτες και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου