Τελευταία Νέα

8/5/16

33η Aγωνιστική Γ Εθνικής (1ος 'Ομιλος) : Άρης - Δόξας Δράμας 2-1

Με τον Λεωνίδα Κυβελίδη να σκοράρει στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Άρης επιβλήθηκε με 2-1 επί της Δόξας Δράμας στο Βικελίδης. 
Με νίκη αποχαιρέτησε το "Κλεάνθης Βικελίδης" ο Άρης. Οι κιτρινόμαυροι στο τελευταίο τους παιχνίδι στην έδρα τους για φέτος επιβλήθηκαν με 2-1 επί της Δοξας Δράμας μετά από ένα ανοικτό ματς με πολλές φάσεις.
Οι παίκτες του Αναστόπουλου ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτεροι διάρκεια του αγώνα έχοντας και την κατοχή της μπάλας, όμως και οι φιλοξενούμενοι ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί και θα μπορούσαν να έχουν φύγει τουλάχιστον με το βαθμό της ισοπαλίας.
Το ματς: 
Ο αγώνας από την αρχή του ήταν ανοικτός αφού δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους γηπεδούχους οι οποίοι μόλις στο 3' έφτασαν κοντά στο γκολ. Ο Γεωργιάδης έβγαλε τη σέντρα, ο Πόι έκανε την προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
Τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά των παικτών της Δόξας να φτάσουν κοντά στο γκολ. Ο Παπαδόπουλος έκανε το σουτ, ο Τζινάρ έπεσε στην αριστερή γωνία κι απομάκρυνε την μπάλα, ενώ στην επαναφορά το σουτ του Μουτεσίδη κατέληξε ψηλά άουτ. Από εκεί και πέρα ο Άρης πήρε τα ηνία του αγώνα και είχε δύο καλές στιγμές πριν συμπληρωθούν 20 λεπτά αγώνα.
Μόλις στο 10' ο Γεωργιάδης σέντραρε από δεξιά, ο Κόκε πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Πόι τη δεύτερη, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Μένκα. Στο 16' η μπάλα έφτασε στον Ενλουντούλου ο οποίος έκανε το σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, αλλά ο Μένκα αρνήθηκε το γκολ με εξαιρετική επέμβαση.
Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του ματς έπεσε με τους φιλοξενούμενους να χάνουν δύο μεγάλες ευκαιρίες λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο. Στο 41' ο Ντος Σάντος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Τσουμάνη, βρέθηκε απέναντι στον Τζινάρ, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε στα σώματα και πέρασε κόρνερ. Ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε απευθείας το κόρνερ με τον Τζινάρ να διώχνει δύσκολα την μπάλα.
Δύο φάσεις ισάριθμα γκολ.
Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου δεν είχε καμία σχέση με αυτό του πρώτου. Το ματς δεν είχε ρυθμό, αλλά από το πουθενά απέκτησε γκολ. Στο 55' ο Καπνίδης έκανε το σουτ από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα τράνταξε το αριστερό δοκάρι του Μένκα, αλλά στην επαναφορά ο Πόι με σουτ άνοιξε το σκορ για τους "κιτρίνους"!
Λίγο αργότερα ο Άρης είχε μία ακόμα καλή στιγμή με μακρινό σουτ του Ρόβα με την μπάλα να σκάει μπροστά στον τερματοφύλακα της Δόξας ο οποίος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ξανά με τη Δόξα να φτάσει στην ισοφάριση μετά από ένα τραγικό λάθος του Τζινάρ. Στο 71' ο Μουτεσίδης έκανε το σουτ στην κίνηση, ο Τζινάρ δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο βάθος της εστίας του!
Δεν το παράτησε και δικαιώθηκε.
Από εκεί και πέρα το ματς ήταν ουσιαστικά ένας επιθετικός μονόλογος του Άρη. Στο 78' σουτ στην κίνηση του Τάτου, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μένκα! Δέκα λεπτά αργότερα ο Ενλουντούλου έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση, αλλά ο Μένκα με εξαιρετική επέμβαση αρνήθηκε την παραβίαση της εστίας του, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Καπνίδης δεν τελείωσε σωστά τη φάση από πλεονεκτική θέση.
Οι παίκτες του Αναστόπουλου πίεζαν μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και δικαιώθηκαν. Στο 94' ο Τάτος εκτέλεσε το φάουλ απο αριστερά, η μπάλα πέρασε απ' όλους κι ο Κυβελίδης με κοντινή προβολή κάνει το 2-1!
Συνθέσεις: 
Άρης: Τζινάρ, Γεωργιάδης (46' Βουτσιάς),Σαμαράς, Ιντζίδης, Τσουμάνης, Ρόβας, Καλογέρης (75' Κυβελίδης), Κόκε (64' Τάτος), Ενλουντούλου, Πόι, Καπνίδης.
Δόξα Δράμας: Μένκα, Ρεβυθόπουλκος, Βιτλής, Γκαρακλίδης, Βραμεντσάλης, Μουτεσίδης (80' Αθανασιάδης), Γαιδαρτζής (74' Δούμπλατζης), Παπαδόπουλος, Μαρκόπουλος, Ντος Σάντος, Σπασιτς (61' Παπαδόπουλος).

                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου