Τελευταία Νέα

26/5/16

Άρης - Καβάλα 4-1 (ΦΙΛΙΚΟ).

Άρης
Με σκόρερ τους Κωνσταντινίδη και Ν' Λουντούλου ο Άρης επικράτησε 4-1 της Καβάλας σε φιλικό που έγινε στο "Κλ. Βικελίδης", στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν για τους "κίτρινους".
Άρης νίκησε 4-1 την Καβάλα σε φιλικό που έγινε στο "Κλ. Βικελίδης". Το 1-0 έγινε στο 10'. Ο Τάσος έκανε πλασέ, ο Αθανασίου απέκρουσε, αλλά ο Κωνσταντινίδης πήρε το... ριμπάουντ και προ κενής εστίας ευστόχησε. Στο 26' ο Γεωργιάδης έκανε τη σέντρα από τη δεξιά πλευρά και ο Κωνσταντινίδης με κεφαλιά σημείωσε το 2-0.
Η Καβάλα έχασε σημαντική ευκαιρία να μειώσει, όταν στο 36', ο Σιδεράκης έπιασε πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπρατσιάνι. Ο Ν΄Λουντούλου στο 50' διαμόρφωσε το 3-0, με ωραίο πλασέ, ενώ το 4-0 πέτυχε και πάλι ο ίδιος παίκτης στο 60' με σουτ απο την μικρή περιοχή, μετά από σέντρα του Βουτσιά.  Για τους "αργοναύτες" μείωσε στο 84' ο Λίτσκας.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΡΗΣ: Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Μαζουλουξής, Σαμαράς, Μελισσάς, Καλογέρης, Τάτος, Ντούνης, Κόκε, Κωνσταντινίδης, Πόι. Έπαιξαν και οι: Καρβούνης, Καπνίδης, Ν΄Λουντούλου, Ρόβας, Σαμαρόπουλος, Βουτσιάς, Σταυρίδης, Τζινάρ, Ανδρεάκος, Σταυρίδης, Μπουλγκουρίδης, Μακρόπουλος, Σωτηριάδης και Καρβούνης.
ΚΑΒΑΛΑ: Αθανασίου, Σταματόπουλος, Κυριακίδης, Τουμανίδης, Δέντσας. Τσαμπέας, Παππάς, Μπάτζιος, Μπρατσιάνι, Δουμάνης, Μπλιός. Έπαιξαν και οι: Πτηνόπουλος, Παυλίδης, Κυγάης, Συνοδινός, Νούσιος, Λίτσκας, Δέλλης, Ελέζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου