Τελευταία Νέα

27/5/16

Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου : Οι κλήσεις του Μίχαελ Σκίμπε!

Σκίμπε
Γνωστοποιήθηκε η 24άδα της Εθνικής ομάδας για τα δυο φιλικά με την Αυστραλία στις 4 και στις 7 Ιουνίου σε Σίδνεϊ και Μελβούρνη αντίστοιχα. Ποιοι παίρνουν το "βάπτισμα του πυρός", ποιοι μένουν εκτός Αναλυτικά οι κλήσεις του Μίχαελ Σκίμπε.
O Oμοσπονδιακός τεχνικός, Μίχαελ Σκίμπε, κατέληξε στην 23άδα της Εθνική ομάδας που θα ταξιδέψει στην Αυστραλία τέλος Μαΐου για τα δυο φιλικά με τα καγκουρό στις 4 και 7 Ιουνίου σε Σίδνεϊ και Μελβούρνη αντίστοιχα.
Οι Μπακασέτας και Μπουκουβάλας βρίσκονται μεταξύ των εκλεκτών του Γερμανού κόουτς και για πρώτη φορά θα συμμετάσχουν σε αποστολή της "γαλανόλευκης", εξαργυρώνοντας τις πολύ καλές φετινές τους εμφανίσεις με Πανιώνιο και Ηρακλή, ενώ επιστρέφουν στις κλήσεις οι Χριστοδουλόπουλος, Μανιάτης και Γιαννιώτας.
Αντίθετα, οι Φορτούνης, Κονέ και Μήτρογλου "κόπηκαν" τελικά και θα πάρουν ευκαιρία άλλοι παίκτες γι' αυτά τα φιλικά, ενώ θυμίζουμε πως εκτός προεπιλογής είχε μείνει ο Μανωλάς, λόγω του ότι εκείνες τις ημέρες παντρεύεται.
Οι προπονήσεις ξεκινούν στις 24 Μαΐου και μετά τα playoffs όσοι αγωνίζονται στο μίνι πρωτάθλημα των τεσσάρων και είναι στις επιλογές του Σκίμπε. Μένει να δούμε αν θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις τις επόμενες ημέρες, καθώς τα playoffs αποτελούν αστάθμητο παράγονται και πάντα ελλοχεύει κίνδυνος τραυματισμού κάποιου παίκτη ή μεγάλη κόπωση.
Τα δυο αυτά φιλικά, όπως και εκείνα με Ρωσία και Ολλανδία, εντάσσονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής για την έναρξη των προκριματικών του Μουντιάλ της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2018, ενώ για το ταξίδι στη μακρινή Αυστραλία η Ομοσπονδία θα βάλει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό στα ταμεία της.
Οι ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Ομοσπονδιακός προπονητής είναι οι: 
Καπίνο, Καρνέζης, Μόρας, ΠαπασταθόπουλοςΜπουκουβάλας, Οικονόμου, Σταφυλίδης, Τζαβέλλας, Τοροσίδης, Χολέβας, Γιαννιώτας, Μανιάτης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Χριστοδουλόπουλος, Αραβίδης, Βέλλιος, Διαμαντάκος, Παπάζογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου