Τελευταία Νέα

11/5/16

Ηρακλής - Skoda Ξάνθη 2-4 (ΦΙΛΙΚΟ).

Ηρακλής, Ξάνθη\
Η Skoda Ξάνθη νίκησε 4-2 τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο σε φιλικό παιχνίδι. Δοκιμάστηκε για τον Γηραιό ο Βραζιλιάνος με ιταλικό διαβατήριο Ζοάο Μενεγκούσο, ο οποίος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.
H νικήτρια του φιλικού στο Καυτανζόγλειο ήταν η Ξάνθη. Οι ακρίτες επικράτησαν 4-2 του Ηρακλή, σε ένα "χορταστικό" παιχνίδι. Για τον Γηραιό δοκιμάστηκε ο 20χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός Ζοάο Μενεγκούσο, ο οποίος σκόραρε και άφησε καλά δείγματα γραφής.
Είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου και μέχρι πρότινος ανήκε στην Joinville, η οποία υποβιβάστηκε από την πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας. Οι άνθρωποι του Ηρακλή ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, αλλά το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει εξασφαλίσει άδεια περιπλέκει τα δεδομένα. "Έπεσε" μάλιστα η ιδέα να αποκτηθεί και να δοθεί δανεικός, αλλά ακόμη δεν είναι τίποτα βέβαιο.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 10' με τον Βέλλιο, αλλά ο Μπαξεβανίδης στο 17' με διαγώνιο σουτ ισοφάρισε. Εννιά λεπτά αργότερα, ο Σολτάνι βρήκε τον Τριάδη που έκανε το 1-2 και στο 41' ο ίδιος παίκτης με σουτ έκανε το 1-3. Ο Ηρακλής είχε δοκάρι στο 48' με τον Καρασαλίδη και μείωσε στο 51' με τον Μενεγκούσο. Τελικά η Ξάνθη στο 76' διαμόρφωσε το τελικό 2-4 με τον Νιέτο.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Μοντέιρο, Πασάς, Τσιλιανίδης, Βέλλιος. Έπαιξαν και οι: Γιαννίκογλου, Στάμου, Καραγκούνης, Κάσσος, Μενεγκούσο.
SKODA ΞΑΝΘΗ: Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Τριάδης, Περέιρα, Σολτάνι, Βασιλακάκης, Σκουρτάι, Φλίσκας, Ορφανίδης, Γούτας, Καμαρά. Έπαιξαν και οι: Δεμενίκος, Χατζητερζόγλου, Κώστας, Ζώτος, Νιέτο, Μελισσόπουλος, Αλμέιδα, Φασίδης, Μπουνταγκίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου