Τελευταία Νέα

14/6/16

ΠΑΣ Γιάννινα : Τέλος οι Μπράνα Ίλιτς,Αντρά Στρούνα, Αντώνης Ηλιάδης και ο Μιχάλης Μανιάς!

Μετά τους Μανιά και Ηλιάδη ο ΠΑΣ Γιάννινα αποχαιρέτησε και τους Ίλιτς, Στρούνα που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα των Ιωαννίνων. 
Δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μπράνα Ίλιτς καθώς δεν τα βρήκε με τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Χριστοβασίλη στο ραντεβού που είχαν για ανανέωση της συνεργασίας τους. Ο Σέρβος επιθετικός δεν δέχτηκε την πρόταση που του έγινε και οι δυο πλευρές χώρισαν τους δρόμους τους.
Ο Σέρβος επιθετικός αποκτήθηκε από τον ΠΑΣ το καλοκαίρι του 2012 και σε αυτά τα τέσσερα χρόνια είχε 138 συμμετοχές με τη φανέλα του "Άγιαξ" της Ηπείρου και 28 γκολ ενώ η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε με 30 εμφανίσεις ιαι τέσσερα γκολ.
Μάλιστα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια ο Ίλιτς ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας συντελώντας τα μέγιστα κάθε χρονιά και είχε αγαπηθεί πάρα πολύ από τον κόσμο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σέρβος φορ έχει προταθεί σε άλλες ομάδες της Super League ανάμεσα στις οποίες είναι και ο Ατρόμητος.
Πλην του Ίλιτς παρελθόν από την ομάδα του ΠΑΣ θα αποτελεί και ο Αντρά Στρούνα με τον νεαρό αμυντικό να μην συνεχίζει στην ομάδα των Ιωαννίνων στην οποία αγωνίστηκε για τρία χρόνια έχοντας 89 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Η διοίκηση του ΠΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τόσο τους Ίλιτς και Στρούνα όσο και τους Μανιά και Ηλιάδη που ήδη έχουν αποχωρήσει:
"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στους Μιχάλη Μανιά, Brana Ilic, Andraz Struna και Αντώνη Ηλιάδη για την προσφορά τους αυτά τα χρόνια στην ομάδα μας και εύχεται ό,τι καλύτερο στην επαγγελματική τους πορεία και την προσωπική τους ζωή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου