Τελευταία Νέα

22/6/16

Ολυμπιακός : Στη Εσπανιόλ Ο Ρομπέρτο!

Ο Ρομπέρτο αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην La Liga για λογαριασμό της Εσπανιόλ.
Εδώ και μέρες ήταν γνωστό ότι ο Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο δεν θα συνεχίσει τη νέα σεζόν με τα ερυθρόλευκα, καθώς από πέρσι κιόλας ο Ισπανός γκολκίπερ επιθυμούσε την επιστροφή στην πατρίδα του.
Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε την Τρίτη (21/6) για το Λάνγκεφελντ της Αυστρίας, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής της προετοιμασίας και ο Ρομπέρτο δεν μπήκε στο αεροπλάνο.
Ήταν πλέον θέμα ωρών να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στην Εσπανιόλ, με την οποία τα είχε βρει για συνεργασία προοπτικής τριών ετών, ενώ η ομάδα της Βαρκελώνης ουσιαστικά είχε συμφωνήσει και με τον Ολυμπιακό στο οικονομικά ανταλλάγματα της μεταγραφής που φτάνουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ.
Νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης (22/6), η Εσπανιόλ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο, που αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό μετά από 3 χρόνια απόλυτα επιτυχημένης παρουσίας που συνδυάστηκε με την κατάκτηση τίτλων και ορισμένες μεγάλες ευρωπαϊκές νύχτες. Ο Ισπανός γκολκίπερ είναι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ισπανικής ομάδας κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.
Στο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Ρομπέρτο με την Εσπανιόλ προβλέπεται ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 14 εκατομμυρίων ευρώ για τον 30χρονο τερματοφύλακα. Μόλις ολοκληρώσει μια σειρά από ιατρικές εξετάσεις, ο Ρομπέρτο θα παρουσιαστεί και επίσημα μέσα στην ημέρα (19:30) στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της ισπανικής ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου