Τελευταία Νέα

10/6/16

Παναθηναϊκός : Τέλος ο Ντανιέλ Πράνιτς!

Με μία ανάρτηση στο Facebook, ο Ντανιέλ Πράνιτς ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, εξηγώντας γιατί απέρριψε την πρόταση ανανέωσης που του κατατέθηκε από την ΠΑΕ.
Μετά τον Μλάντεν Πέτριτς, άλλος ένας Κροάτης δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό... Έστω και αν η ανακοίνωση του δεν προκάλεσε έκπληξη αφού όλοι τη γνώριζαν, δεν παύει να είναι η επίσημη αποχώρηση του Ντανιέλ Πράνιτς από την Αθήνα. Ο Κροάτης ευχαρίστησε τους πάντες, εξέφρασε το "δέσιμο" με το Τριφύλλι και εξήγησε γιατί απέρριψε την πρόταση για την παραμονή του για άλλη μία σεζόν.
Αναλυτικά το μεταφρασμένο κείμενο του Πράνιτς:
"Μετά από τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό, 108 παιχνίδια και 8.367 λεπτά, φτάσαμε στο τέλος του ταξιδιού. Μου προσφέρθηκε ανανέωση του συμβολαίου για έναν χρόνο, αλλά αποφάσισα ότι είναι η ώρα να φύγω. Σε αυτή τη φάση της καριέρας μου, οφείλω να επιλέξω ότι είναι καλύτερο για μένα και την οικογένεια μου.
Πάθος. Εάν έπρεπε να διαλέξω μόνο μία λέξη για να περιγράψω το χρονικό διάστημα που πέρασα στον Παναθηναϊκό, το πάθος θα ήταν η τέλεια επιλογή.
Παθιασμένος κόσμος, παθιασμένοι οπαδοί, παθιασμένοι αντίπαλοι, πάθος για το ποδόσφαιρο και πάθος για τη ζωή. Ο Παναθηναϊκός και η Αθήνα είναι το πάθος μου. Αγαπώ την ομάδα και αγαπώ την πόλη και σίγουρα, δεν σας αποχαιρετώ, θα σας δω σύντομα.
Ευχαριστώ, Παναθηναϊκέ!".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου