Τελευταία Νέα

5/6/16

Λαύριο : Ανανέωσε ο Μιχάλης Περράκης!

Ο Μιχάλης Περράκης ανανέωσε το συμβόλαιο του με το Λαύριο και θα συνεχίσει να είναι παίκτης της ομάδας για 8η σερί σεζόν: "Νιώθω τυχερός και ευλογημένος", σχολίασε ο έμπειρος φόργουορντ.
Το Λαύριο, το οποίο κατάφερε να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία, ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 32χρονο φόργουορντ, Μιχάλη Περράκη. Ο αθλητής εξέφρασε την χαρά του, για το γεγονός πως θα συνεχίσει να παίζει μπάσκετ στην ομάδα της πόλης του.
Η ανακοίνωση του Λαυρίου:
«Η ΚΑΕ Λαύριο ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον Μιχάλη Περράκη για έναν ακόμη χρόνο! Ο πιστός στρατιώτης του Λαυρίου θα συνεχίσει στην ομάδα για 8η συνεχόμενη σεζόν!
"Νιώθω τυχερός και ευλογημένος! Μακάρι όλοι οι αθλητές να είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν στην ομάδα της πόλης τους και να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα όπως εγώ! Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του Λαυρίου για την εμπιστοσύνη και φυσικά τον κόσμο που έχει σταθεί δίπλα μας από την πρώτη στιγμή. Θα κάνουμε το παν ώστε στο τέλος και αυτής της σεζόν να είμαστε ευτυχισμένοι και περήφανοι", τόνισε ο "Μάικ".
Διοίκηση και τεχνική ηγεσία συνεχίζουν την προσπάθεια για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα κάνει πραγματικότητα τα όνειρα των Λαυριωτών!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου